23.9 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportNjock a revenit la Universitatea

Njock a revenit la Universitatea

Fostul atacant al Stiintei a fost transferat de la Brest la Stiinta contra sumei de 400 de mii de dolari, camerunezul semnând joi seara cu gruparea alb-albastra un contract pe trei ani si jumatate.


Asa cum preconizam in urma cu doua saptamâni, Jeremie Njock a ajuns din nou la Universitatea. Daca la acea data cele doua parti se intelesesera doar verbal, joi seara au fost semnate si actele de transfer, trecerea jucatorului camerunez de la Brest (liga a doua din Franta) la Stiinta realizându-se in schimbul a 400 de mii de dolari. Njock va evolua in tricoul alb-albastru in urmatorii trei ani si jumatate, urmând sa aiba cel mai mare salariu din lotul craiovean, adica zece mii de dolari pe luna. Atacantul de 27 de ani, 1,96 metri si 93 de kilograme, a semnat contractul pe aeroportul din Brest, la ora 23.00, in prezenta directorului executiv al Stiintei, Ovidiu Costesin, si a secretarului general, Gigel Prioteasa, nepotul lui Adrian Mititelu. Un lucru important este ca „Jerry“, desi este nascut in Camerun, nu are nevoie de viza pentru România, fiindca este casatorit cu o nemtoaica si are viza de rezident.


„Voi juca din nou pentru Universitatea. Sunt bucuros sa ma intorc in România, unde m-am simtit extraordinar, atât la UTA Arad, dar mai ales la Craiova, unde publicul este minunat. Ma bucur mult ca presedintele Adrian Mititelu m-a dorit si mi-a facut aceasta oferta. Sper sa dau cât mai multe goluri, dar important este ca echipa sa câstige“, a spus Njock.


Mititelu si-a calcat pe inima


Desi a afirmat ca nu va mai coopta nici un jucator din cei care au evoluat pentru Stiinta in anul retrogradarii, considerându-i vinovati, Adrian Mititelu a facut o exceptie cu Jeremie Njock, fiind de parere ca acesta a plecat intr-un moment in care soarta echipei nu era pecetluita. Finantatorul craiovean a spus ca are mare incredere in jucatorul camerunez, fiind sigur ca investitia merita toti banii, marturisind ca si-a dorit sa-l „repatrieze“ pe Njock inca de când a preluat Universitatea.


„Chiar daca am anuntat ca nu voi aduce jucatori care au fost la Stiinta in anul retrogradarii, cred despre Jeremie ca nu face parte din acel grup. Va spun sincer, daca Njock ar fi ramas la Craiova, aceasta echipa nu pica niciodata. Este jucatorul pe care l-am dorit foarte mult, poate chiar de când am preluat echipa, dar am simtit ca vine ziua când voi reusi sa-l readuc la Stiinta. Cred ca este o mare lovitura readucerea lui, este un jucator in care am foarte multa incredere si alaturi de mai tinerii lui colegi va face treaba buna la echipa. Sunt sigur ca merita aceasta investitie“, a spus Mititelu.


Jeremie Njock a marcat intr-un sezon si jumatate, cât a jucat la Universitatea, inainte de a ajunge la Mons, 15 goluri in 33 de meciuri. In vara trecuta, atacantul a fost transferat de Brest contra sumei de 250 de mii de euro, insa nu s-a adaptat in Deuxieme Division, el reusind sa marcheze o singura data, desi a fost folosit in 17 partide.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII