14.8 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCosmin Tutunaru, noul presedinte al CJA Gorj

Cosmin Tutunaru, noul presedinte al CJA Gorj

Biroul Executiv al Asociatiei Judetene de Fotbal Gorj l-a validat pe Cosmin Tutunaru in functia de presedinte al Comisiei Judetene de Arbitri, fiind aprobat si programul de activitate prezentat de acesta. Tutunaru si-a propus imbunatatirea arbitrajului atât cantitativ, cât si calitativ, informatizarea activitatii prin crearea unui site al CJA care sa ofere mai multa transparenta in relatia cu mediile de informare, conducerea comisiei dupa principii si colaborarea cu arbitrii divizionari.


„Am mare incredere in el si cred ca va avea o activitate foarte buna, iar arbitrajul gorjean, cel putin in ceea ce priveste organizarea, va fi revigorat si pus la punct. Personal, ii doresc mult succes si am incredere ca va reusi sa faca lucruri bune“, a declarat presedintele AJF, Mihai Prunariu. Cosmin Tutunaru ramâne sa hotarasca daca renunta la activitatea de arbitru, cerând un timp de gândire.


Acesta il inlocuieste in fruntea arbitrilor gorjeni pe Gheorghe Danasel, demis de Biroul Executiv al AJF, impreuna cu intreaga sa echipa, in urma cu doua saptamâni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS