19.6 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Bâlba nu va ajunge la Universitatea“

„Bâlba nu va ajunge la Universitatea“

Oficialii Stiintei nu au renuntat la ideea de a-l transfera pe atacantul lui Poli Iasi, dar conducerea moldava nu vrea sa lase din pret.


Incântat de valentele atacantului de 25 de ani, Ionut Bâlba, Adrian Mititelu a inaintat o oferta de 500.000 de dolari, plus 25 la suta dintr-un eventual transfer, pentru jucatorul lui Poli Iasi, insa pretentiile moldovenilor au fost mult mai mari, fiind vorba de un milion de dolari. „Afacerea“ a stagnat, mai ales ca oficialii de la Poli Iasi au sustinut ideea ca au primit mai multe oferte pentru jucator. Finantatorul Universitatii nu a renuntat insa la Bâlba si, fiind convins ca iesenii au „inventat“ ofertele, a iesit la rampa si a spus ca oferta ramâne aceeasi, dar ca moldovenii trebuie sa se hotarasca rapid daca vor sa-l vânda, pentru ca el nu este dispus sa astepte.


„Am oferit 500.000 pe Bâlba, ei au cerut un milion. Cei de la Poli Iasi sustin ca jucatorul atât valoreaza, dar el face exact cât le-am oferit noi, singurii ofertanti, Universitatea Craiova. Ar trebui sa aiba grija, ca mai este putin si expira si aceasta oferta. Daca luam in calcul ca mai avem o varianta pe cale de a se concretiza, s-ar putea sa nu-l mai cumparam pe Bâlba, nici la jumatate de pret. Ei mai au o saptamâna sa se gândeasca. Parerea mea este ca oficialii lui Poli Iasi ar trebui sa se grabeasca, pentru ca este singura lor oferta interesanta pentru fotbalist. 500.000 de dolari, plus 25 la suta dintr-un eventual transfer, cred ca este o suma onorabila“, a spus Mititelu.


Patronul Stiintei sustine ca se gândeste pe cine sa aleaga dintre Jeremie Njock si Jermaine Easter, pentru ca „nu este loc pentru amândoi la Universitatea“, dar ca „unul dintre ei va semna“ cu gruparea alb-albastra.


„Mititelu nu ne da noua ultimatum“


Contactat ieri de GdS, presedintele lui Poli Iasi, Sorin Boca, s-a aratat indignat de faptul ca Adrian Mititelu a inceput sa puna conditii, precizând ca, de fapt, suma de transfer a lui Ionut Bâlba este sub un milion de dolari. Boca a mai spus ca, daca patronului craiovean i se pare prea scump atacantul iesean, poate sa se orienteze spre alt jucator, ca „nu se supara nimeni“.


„Este adevarat ca a oferit 500.000 de dolari si 25 la suta dintr-un eventual transfer, dar suma este prea mica. Am spus un milion negociabil, dar nici asa cum vrea Craiova, pentru ca sunt destule oferte pentru Bâlba. Poate sa confirme si impresarul lui, Ion Salavastru, care este lânga mine. De fapt, chiar discutam despre Bâlba acum. Ultimul pret al lui Ionut Bâlba este 750.000 de dolari plus TVA si 25 la suta dintr-un eventual transfer. Mititelu nu ne da noua ultimatum, ca n-are cum. Daca Mititelu nu vrea sa dea banii astia, poate sa se orienteze spre alt jucator, ca nu se supara nimeni, pentru ca noi nu dam jucatori gratis. Bâlba nu va ajunge la Universitatea, daca nu vor sa scoata banii. Mai are doi ani contract cu Poli Iasi si, daca nu-l vindem, ramâne la noi, ca si asa avem nevoie de serviciile sale“, a spus Boca.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

8 COMENTARII