22 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Cred ca am avut un an reusit“

„Cred ca am avut un an reusit“

Prezent la festivitatea de premiere a celor mai buni sportivi elevi din Banie, Ion Geolgau, presedintele clubului Universitatea Craiova, s-a aratat surprins de distinctia pe care ISJ Dolj a acordat-o gruparii oltene, dar, in acelasi timp, a tinut sa anunte ca gestul organizatorilor galei nu va trece neobservat. „Am gustat din plin aceasta surpriza, ma bucur pentru aceasta onoare si promit ca ne vom revansa si vom avea grija de copiii care au incaput pe mâinile noastre si sper sa ajunga fotbalisti adevarati“, a spus presedintele Universitatii.


Inevitabil, Geolgau a vorbit si despre parcursul Stiintei in ultimii doi ani. „Universitatea Craiova a retrogradat pentru ca aceia care s-au ocupat inainte de echipa nu s-au gândit nici un moment la istoria de 40 de ani a acesteia. Pentru noi, cei care suntem acum la club, pot spune ca mental Universitatea nu a retrogradat, chiar daca fizic lucrurile stau altfel, iar promovarea a venit ca un lucru normal. In 2006 am reusit sa revenim in prima liga si cred ca am avut un an reusit, considerând locul 11 un loc bun, ca si evolutia jucatorilor, multi dintre ei foarte tineri. Toate aceste lucruri ne dau sperante de mai bine“, a adaugat Geolgau.


Acesta a recunoscut ca, fiind angajat la club, va avea parte de sarbatori mai agitate, deoarece in aceasta perioada se poarta discutii pe mai multe fronturi pentru a reusi aducerea unor jucatori noi si valorosi la Universitatea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS