25.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Tanasie il va invinge pe campionul Barmou!“

„Tanasie il va invinge pe campionul Barmou!“

„Mosu“ solicita si alte meciuri pentru „Pantera“ din Banie , cu adversari de calibru, in afara României.


– Cum il vedeti in meciul de mâine seara (astazi – n.r.) pe elevul dumneavoastra Sorin Tanasie?


– Invingator! Cu siguranta, Tanasie va câstiga si acum in fata francezului Barmou. Imi pare rau ca nu l-am avut pe Sorin in pregatiri o perioada mai lunga si sa-l pun la punct 100 la suta, asa cum ar fi trebuit sa fie pentru acest meci. Am lucrat cu Sorin antrenamente specifice, dar n-am avut la dispozitie decât o saptamâna. Cum spuneam, nu-mi fac insa probleme in privinta invingatorului, Tanasie va fi acela.


„Sorin este un luptator si un baiat cuminte“


– Fata de meciul din luna mai, câstigat la puncte in fata lui Barmou, Tanasie mi-a spus ca si-a corijat greselile de atunci…


– Sper ca Tanasie, in timpul luptei cu Barmou, sa-si aduca aminte de ceea ce am lucrat impreuna si va fi pe faza. V-am mai spus, a fost o perioada prea scurta de pregatire impreuna. Oricum, Tanasie este un pugilist ambitios, daruit boxului si vrea sa fie invingator. Este un luptator si un baiat cuminte, de aceea si lucrez cu el. Vrea sa faca performanta. Si, spre norocul lui, are un mare sprijin in managerul lui, Fanel Trandafir, omul care-l ajuta.


– Vorbind despre anul 2006, cum ati aprecia rezultatele lui Tanasie?


– Evolutia lui Tanasie este remarcabila in ultima perioada. Am lucrat cu Tanasie in perioadele premergatoare ultimelor trei meciuri, aici incluzându-l si pe cel de mâine (astazi – n.r.) si pot afirma ca am lasat amprenta asupra lui, a evolutiei lui, adica asupra stilului de box. Daca pentru acest meci cu Barmou am fi lucrat asa cum stiu eu, nu mi-as fi facut nici cea mai mica problema.


– Sa inteleg ca totusi aveti temeri…


– Sa nu fiu inteles gresit. Nu-mi fac probleme pentru Tanasie, dar vreau ca el sa lupte pentru un titlu european sau mondial. Nu ma intereseaza un meci sau gale din astea de aici, de umplutura.


„Sunt revoltat ca Tanasie boxeaza in deschidere la K1!“


– Sorin tot spunea ca vrea sa atace un titlu…


– El vrea, dar nu poti sa ataci un asemenea titlu european sau mondial cu meciuri din astea organizate in România la acest nivel, cum este acum.


– Adica?


– Pai, astea sunt meciuri? In deschidere la K1?! M-am si revoltat putin pentru asta. Rudel Obreja nu a facut nimic pentru altfel de gale de box, cu adversari de calibru. Ar trebui ca presedintele Federatiei Române de Box sa lupte pentru imaginea boxului românesc. Noi suntem deocamdata in deschidere la K1… Culmea este ca Obreja stie ca avem o valoare mult mai mare decât K1.


– Ce va fi in 2007?


– Trebuie sa iesim in Europa, ca altfel de Sorin Tanasie se va auzi doar la noi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS