16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRenault pune presiune pe Fisichella

Renault pune presiune pe Fisichella

O data cu plecarea campionului mondial en-titre Fernando Alonso la McLaren-Mercedes, italianul Giancarlo Fisichella a devenit pilotul numarul unu la echipa Renault. Scuderia franceza, prin vocea directorului tehnic Bob Bell, a anuntat ca si in acest an vizeaza câstigarea titlului mondial atât la piloti, cât si la constructori.


„Daca Fisichella nu va reusi sa câstige titlul in sezonul ce urmeaza, nu o va mai face niciodata“, a spus Bell, dorind sa-l faca pe pilotul italian sa constientizeze ca pe umerii sai va apasa o presiune foarte mare in 2007.


„In ceea ce ne priveste, vom face tot posibilul ca monopostul sa se prezinte impecabil si-i vom acorda toata increderea lui Fisichella. Va avea parte de intregul nostru suport pentru a urca pe cea mai inalta treapta. Ramâne de vazut ce ne va oferi“, a adaugat Bell.


Giancarlo Fisichella, de 33 de ani, s-a clasat in sezonul 2006 pe locul al patrulea in ierarhia pilotilor, acumulând 72 de puncte. In acest an, el a câstigat o singura cursa, cea din Malaiezia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS