22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Particip, dar nu ma bag!“

„Particip, dar nu ma bag!“

Gheorghe Anghel a vorbit despre unele asa-zise disensiuni la FC Caracal, dar pretinde ca nu cunoaste realitatea.


In urma cu câteva saptamâni, se vorbea despre o posibila demitere a presedintelui executiv al gruparii FC Caracal, Jean Nitulescu, informatie furnizata chiar de oficialul oltean. Nitulescu a spus ca unul dintre actionari, reprezentantul Consiliului Local Caracal, primarul Gheorghe Anghel (foto), nu l-ar mai agrea, insa ceilalti doi actionari, Ilie Balaci si George Ilinca, l-ar dori in continuare la echipa ca presedinte executiv, functie pe care o detine in prezent.


„Nu raspund la provocarile lui Nitulescu“


Contactat de GdS, primarul Gheorghe Anghel a spus: „Nu vorbesc pe aceasta tema, adica nu comentez dupa aparente sau banuieli. Sunt niste inchipuiri la care nu pot oferi raspuns. Nu raspund la provocari! Eu n-am discutat cu persoana careia ii pronuntati numele (Nitulescu – n.r.) de mai bine de o luna si jumatate. Tin sa precizez ca nu eu sunt cel care decide soarta nici unuia dintre cei de la echipa de fotbal FC Caracal. Si asta deoarece Consiliul Local Caracal are doar 25 la suta, cu niste obligatii pe care CL le-a indeplinit“.


Comentând situatia divizionarei din liga a doua FC Caracal de la sfârsitul primei parti a acestei editii de campionat, oficialul Primariei din Caracal a afirmat ca locul IV de la sfârsitul turului este unul bun. „FC Caracal se afla intr-o serie grea, iar echipa noastra este tânara. La inceputul sezonului, noi ne puneam problema supravietuirii in liga a doua, dar iata ca s-au situat pe locul IV si ar fi putut fi chiar mai sus! De ce nu s-a intâmplat asa? Tineretea lor, lipsa de experienta competitionala, cât si alte probleme. De exemplu? Sunt voci care spun de unele disensiuni la echipa, dar nu-mi dau cu presupusul pâna când nu cunosc realitatea. Ziceti ca sunt actionar la echipa si ca ar trebui sa cunosc realitatea… Pai, eu particip, dar nu ma bag!“, a punctat ieri primarul Gheorghe Anghel.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU