22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Ne temem doar de zapada!“

„Ne temem doar de zapada!“

Stelistii spun ca derbiul de la Craiova este un meci obisnuit de campionat si doar eventuale ninsori ar putea ingreuna desfasurarea intâlnirii de duminica.


Pentru Steaua, aceasta saptamâna este incarcata, „militarii“ din Ghencea având programate doua meciuri in deplasare, miercuri pe „Stade de Gerland“ din Lyon, iar duminica, pe „Ion Oblemenco“, cu Universitatea Craiova. Meciul de la Lyon, care incheie aventura Stelei in actuala editie a Ligii Campionilor, este mai usor decât cel din Banie deoarece nu mai poate aduce nimic spectaculos elevilor lui Olaroiu. Derbiul de pe „Ion Oblemenco“ este insa foarte important pentru actualul obiectiv al campionilor „en-titre“, clasarea pe locul II. Valeriu Argaseala (foto), directorul executiv al Stelei, a raspuns ieri intrebarilor GdS.


– Steaua are meci greu duminica, pe „Ion Oblemenco“, cu Universitatea…


– V-as sugera sa discutam despre acest meci din campionatul nostru intern dupa ce Steaua revine din Franta. Nu trebuie sa mai spun de ce… Inteleg ca pentru Universitatea aceasta intâlnire cu Steaua este cea mai importanta acum, dar noi ne pregatim sa plecam spre Franta. Si chiar daca meciul cu Olympique Lyon pare, intr-un fel, fara importanta, pe noi ne preocupa aceasta partida din Liga Campionilor. Stiti cum e, si ultima impresie conteaza…


– Inteleg, dar meciul de la Craiova este acum capul de afis al ultimei etape din acest an, a doua a returului. Ce ziceti totusi de confruntarea de pe „Ion Oblemenco“?


– Este un meci destul de greu, mai ales ca este ultimul oficial din acest an. Punctele sunt importante pentru ambele echipe, asa ca se intelege ce confruntare va fi duminica in Craiova. Oricum, este un meci normal de campionat.


– Cu ce gânduri veniti in Banie?


– Ce intrebare e asta? Evident, Steaua vine la Craiova pentru a câstiga meciul! Cum va spuneam, acum ne gândim doar la partida de miercuri seara, de la Lyon, meci in high-life-ul fotbalului. De joi ne vom gândi si concentra numai la meciul cu Universitatea.


– Va este teama de atmosfera incendiara care va fi duminica pe „Ion Oblemenco“?


– De ce insistati? Nu ne temem de nimic, Steaua ramâne Steaua. Un singur „dusman“ ar putea sa ne creeze unele probleme: zapada! O eventuala ninsoare in Oltenia, asta, ma rog, ar fi o problema…


– Pe lânga faptul ca Universitatea va juca in fata propriilor suporteri, elevii lui Fane Stoica ar putea profita de oboseala stelistilor…


– V-am spus mai inainte ca Steaua ramâne Steaua, nu va amagiti cu chestii din astea. Ne auzim joi!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU