22.3 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportRapid este la mâna altora

Rapid este la mâna altora

Cupa UEFA


Panathinaikos – Rapid 0-0


• Stadion „Spiros Louis“, Atena, spectatori: 20.000.


Panathinaikos: Pierre Ebede – Vintra (Nilsson, ’60), Morris, Biscan, Darlas – Romero, Leontiou (Andric, ’88), Tziolis, Ivanschitz – Mantzios (Papadopoulos, ’69), Salpingidis. Antrenor: Victor Munoz.


Rapid: Edel Apoula Bete – M. Constantin, Maftei, Rada – Badoi, Lazar, Maldarasanu (N. Grigore, ’82), A. Karamian – Buga (Griffiths, ’66), Moldovan (Sapunaru, ’86), Zicu. Antrenor: Razvan Lucescu.


• Cartonase galbene: Vintra, Darlas / M. Constantin.


• Cartonas rosu: M. Constantin (’84).


• A arbitrat: Matteo Trefoloni (Italia).


Giulestenii trebuie sa astepte disputarea ultimei etape pentru a afla daca vor accede in faza 16-imilor.


Rapid Bucuresti a incheiat la egalitate, scor 0-0, partida pe care a disputat-o joi seara la Atena, cu Panathinaikos, in Grupa G a Cupei UEFA, si trebuie sa astepte desfasurarea ultimei etape pentru a afla daca va accede in faza 16-imilor. Acesta este al patrulea rezultat de egalitate inregistrat de giulesteni in tot atâtea meciuri disputate in faza grupelor.


Rapidistii depind acum de rezultatul meciurilor PSG – Panathinaikos si Hapoel – Malda Boleslav.


Repriza echilibrata


Grecii au inceput in forta meciul de pe stadionul „Spiros Louis“ si Mantzios a incercat vigilenta lui Edel Bete in primul minut, acesta fiind la post. Pe fondul unei posesii mai bune a Rapidului la inceputul meciului, Panathinaikos s-a apropiat din nou de poarta formatiei lui Razvan Lucescu, dar Ivanschitz a sutat prea slab pentru a-l invinge pe portarul giulestenilor. Prima actiune de atac mai consistenta a Rapidului a fost consemnata in minutul 25, când Buga a preferat o centrare in locul unui sut. Morris a incercat si el vigilenta lui Edel Bete in minutul 31, dar fara rezultat pe tabela. In finalul primei reprize, Viorel Moldovan a scapat singur cu portarul Pierre Ebede, la o gafa a defensivei elene, dar in cele din urma a fost blocat de fundasul Darlas.


Zicu a irosit o ocazie uriasa


La inceputul reprizei secunde, Salpingidis a profitat de o iesire gresita la ofsaid a giulestenilor, dar nu a reusit sa inscrie. In minutul 55, Zicu, bine lansat de Buga, a ratat o mare sansa de gol, sutul acestuia trecând pe lânga poarta. Zece minute mai târziu, Edel Bete a retinut sutul din lovitura libera expediat de Leontiou. In minutul 71, Rapid a pus din nou in pericol poarta grecilor, dar centrarea lui Griffiths a fost retinuta de Ebede la sase metri inainte sa ajunga la atacanti. Panathinaikos a replicat prin Leontiou, al carui sut a trecut cu putin pe lânga poarta in minutul 76. In ultimele zece minute, Rapid s-a descoperit mai mult in defensiva, iar portarul giulestenilor a respins cu greu sutul lui Leontiou de la sase – sapte metri. In minutul 84, formatia antrenata de Lucescu junior a ramas in inferioritate numerica, dupa ce Marius Constantin l-a faultat in postura de ultim aparator pe Salpingidis.


Rapid nu a avut o prestatie deosebita, in fata unei formatii care nu a fortat foarte mult deoarece se afla la adapostul celor sase puncte obtinute pâna atunci.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS