22.3 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Panathinaikos vrea sa câstige cu PSG“

„Panathinaikos vrea sa câstige cu PSG“

Victor Munoz, tehnicianul spaniol al echipei Panathinaikos Atena, a spus ca formatia pe care o pregateste va merge in Franta pentru a câstiga intâlnirea cu Paris Saint-Germain, din ultima etapa a Grupei G a Cupei UEFA, rezultat ce ar permite formatiei Rapid sa se califice in 16-imile competitiei. „Este clar ca Panathinaikos va merge sa câstige meciul cu PSG si asta putem garanta oricui“, a spus Munoz.


In privinta disputei cu Rapid, tehnicianul iberic a spus ca rezultatul de egalitate inregistrat ii permite echipei sale sa joace pentru locul I in Grupa G. „Am reusit sa ne atingem scopul, am jucat inteligent impotriva unei echipe bune ca Rapid, care avea nevoie de victorie. Am reusit sa le inchidem spatiile celor trei atacanti si am avut ocazii de a câstiga. In repriza a doua, am incercat sa inscriem, sa iesim pe contraatac, dar ce a iesit s-a vazut. Rezultatul de egalitate ne da dreptul sa mergem mai departe si sa câstigam locul 1. Nu regretam ca s-a terminat la egalitate acest meci“, a spus antrenorul echipei elene.


Intrebat daca Rapid merita calificarea dupa jocul prestat, Munoz a spus: „Rapid este o echipa buna si esential este ca nu a pierdut pâna acum“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS