25.6 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportFeyenoord, surclasata de Nancy

Feyenoord, surclasata de Nancy

Formatia franceza Nancy a obtinut o victorie categorica joi, pe teren propriu, cu 3-0, in fata echipei olandeze Feyenoord Rotterdam, in Grupa E a Cupei UEFA. In urma acestui succes, gruparea de pe „Marcel-Picot“ s-a calificat in 16-imile competitiei. Golurile gazdelor au fost marcate de Puygrenier (’22), Kim (’42) si Zerka (’66-penalti). Oaspetii au jucat cu un om in minus din minutul 60, când mijlocasul Royston Drenthe a primit al doilea cartonas galben. Meciul a fost intrerupt temporar in minutul 80 pentru ca suporterii olandezi au aruncat cu scaune in teren, iar fortele de ordine au lansat grenade cu gaze lacrimogene, fapt care i-a afectat atât pe jucatori, cât si pe arbitri.


Nancy, care se afla la prima aparitie in cupele europene dupa sezonul 1978/1979, a egalat-o la puncte (7) pe Blackburn Rovers, echipa care la rândul ei a obtinut „biletele“ pentru saisprezecimi saptamâna trecuta. Feyenoord, cu doua puncte dupa trei meciuri, pastreaza inca sanse teoretice de calificare.


In Grupa E s-a mai disputat meciul Wisla Cracovia – FC Basel, incheiat cu victoria polonezilor cu 3-1. Au marcat pentru gazde Brojek (’11, ’83), Paulista (’71), in timp ce golul oaspetilor a purtat semnatura lui Petric (‘8).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS