18.7 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAjax a pierdut, dar s-a calificat

Ajax a pierdut, dar s-a calificat

Ajax Amsterdam, formatia la care evolueaza si jucatorii români George Ogararu si Nicolae Mitea, s-a calificat in 16-imile Cupei UEFA, chiar daca a pierdut, joi, cu 2-0, meciul disputat pe teren propriu cu Espanyol Barcelona, in Grupa E a competitiei. Spaniolii au marcat câte un gol in fiecare repriza. Mai intâi a punctat Pandiani, in minutul 36, iar Coro a stabilit scorul final in minutul 78. Aceasta a fost a treia victorie din tot atâtea meciuri obtinuta de Espanyol, care si-a asigurat si primul loc in grupa. La gazde, Ogararu a jucat tot meciul, in timp ce Nicolae Mitea a fost introdus pe teren la inceputul reprizei secunde in locul lui Garcia Junyent.


Joi seara, s-a mai jucat meciul Austria Viena – Sparta Praga, terminat cu victoria oaspetilor cu 1-0, prin golul marcat de Repka in minutul 11. Cu toate ca au câstigat, cehii nu mai au nici o sansa de calificare, la fel ca si Austria Viena.


In Grupa F se cunosc deja toate cele trei echipe calificate in saisprezecimile de finala: Espanyol, Zulte-Waregem si Ajax.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS