25.1 C
Craiova
duminică, 9 iunie, 2024
Știri de ultima orăSport„România s-a apropiat mult de Germania“

„România s-a apropiat mult de Germania“

Presa germana si-a exprimat ingrijorarea dupa infrângerea suferita de Bayer Leverkusen la Bucuresti, considerând ca acest lucru ar putea costa Bundesliga pierderea unui loc in Liga Campionilor.


Cotidianul german Bild a calificat drept „dureros“ pentru intreaga Germanie esecul suferit de „aspirine“ in fieful „câinilor“. „Acest rezultat nu este dureros numai pentru Bayer. Acest 1-2 de la Bucuresti provoaca durere pentru toata Germania. Un urias recul in clasamentul pe cinci ani al coeficientilor realizat de UEFA. Asta ar putea costa Bundesliga un loc in Liga Campionilor“, a notat Bild.


Revista Kiker a apreciat ca România s-a apropiat mult de Germania in clasamentul coeficientilor UEFA dupa ce Dinamo a invins echipa din Leverkusen, inscriindu-se astfel in nota generala de ingrijorare privind riscul pierderii unui loc in Liga Campionilor pentru formatiile germane. „In urma esecului suferit de Bayer la Bucuresti, România s-a apropiat mult de Germania in clasamentul pe cinci ani al coeficientilor UEFA“, a notat Kicker.


Facând referire tot la riscul pierderii unui loc in Liga Campionilor, dat fiind faptul ca România si Portugalia ameninta pozitia Germaniei in clasamentul coeficientilor UEFA, Berliner Morgenpost a titrat: „Recul greu pentru fotbalul german“. „Românii nu s-au calificat la Cupa Mondiala din Germania si nimeni, in afara de fanii lor cu sânge fierbinte, nu i-ar numi o mare natiune a fotbalului“, a notat sursa citata.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS