14.5 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Sorinaccio“, in Cotroceni

„Sorinaccio“, in Cotroceni

Fostul tehnician al lui Poli Timisoara, Sorin Cârtu, va fi prezentat astazi, intr-o conferinta de presa, in calitate de antrenor principal al lui FC National. Dupa ce si-a rezolvat problemele contractuale pe care le-a avut cu gruparea banateana, „Sorinaccio“ nu a putut sta prea mult timp departe de fotbal si a acceptat o noua provocare, sa scape formatia „bancara“ de la retrogradare.


Cârtu a declarat ca nu ii este teama de situatia in care se afla echipa din Cotroceni. „In mare, sunt noul antrenor al lui FC National. Dupa 20 de ani de antrenorat, nu imi este frica sa iau echipa in situatia in care se afla. Asta mi-e meseria, trebuie sa ma supun“, a afirmat tehnicianul craiovean.


Sorin Cârtu il va avea ca secund tot pe Mircea Irimescu, alaturi de care a mai lucrat la FC Arges si Poli Timisoara, si va fi cel de al treilea antrenor al „bancarilor“ din acest sezon, dupa Marin Duna si Ion Vladoiu. FC National ocupa, la finalul turului, penultima pozitiei a clasamentului, cu zece puncte si -14 la „adevar“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII