19.4 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Nu avem nevoie de o minune“

„Nu avem nevoie de o minune“

Tehnicianul Razvan Lucescu a opinat ca Rapid nu are nevoie de o minune pentru a câstiga partida de la Atena, cu Panathinaikos.


„Nu trebuie sa se intâmple o minune la Atena, deoarece am demonstrat ca jucam bine in Cupa UEFA. Suntem neinvinsi in aceasta grupa si ne ducem acolo sa obtinem cât mai mult. Ne place foarte mult ca vor fi multi spectatori. Am mai trecut prin asta si cred ca fiecarui jucator ii place sa fie atmosfera pe stadion. Daca ne luam dupa rezultatele de pâna acum, Panathinaikos ar fi cea mai puternica echipa din grupa pe care o intâlnim“, a spus Lucescu jr.


Tehnicianul a facut referire si la absenta portarului Danut Coman, care este accidentat, apreciind ca Rapidul nu trebuie sa stea intr-un singur jucator.


„Coman inseamna mult pentru Rapid, dar cred ca nu trebuie sa stam intr-un singur jucator. Rapid are un portar in spatele lui Coman, care s-a pregatit sa joace. Noi mergem sa ne facem jocul acolo si sa obtinem cât mai mult posibil. Nu am hotarât deocamdata daca va apara Edel sau Minca“, a spus Lucescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS