29.6 C
Craiova
duminică, 2 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportVictorie mare pentru Building

Victorie mare pentru Building

Liga a II-a


Building – FC Caracal 3-0


• Stadion „Victoria“, spectatori: 400.


• Au marcat: Gheorghe ’34, Fl. Serban ’42, Gadaleanu ’47.


Building: Nedelcea – Gheorghe, Babas, Gadaleanu (’75, Cita ) – Nitu, Poenaru, Dracea, Poiana (’81, Bontoi), Faget – Fl. Serban, Ciochina (’36, Ciucu). Antrenor: Iulian Babas.


FC Caracal: T. Lung (’46, Iordan) – Vodita, Negrila, Savulescu – Pasare, Schintee (’55, Stancu), Filip, S. Popescu (’46, Sandu), Gheba – Boroiban, A. Serban. Antrenor: Eftimie Iordan.


• Cartonase galbene: Babas / Schintee.


• Cartonas rosu: Nitu ’73.


• Au arbitrat: S. Bogdan – Ov. Maier, P. Gaspar.


In lupta pentru evitarea retrogradarii, Building a obtinut sâmbata o victorie extrem de pretioasa, un categoric 3-0 cu FC Caracal, echipa revelatie a acestui tur de campionat. Meciul de la Vânju Mare a inceput sa placa publicului o data cu primul gol, din minutul 34. In urma accidentarii grave a atacantului Ciochina, care a cazut cu mâna sub el si a fost transportat cu salvarea la spital, fundasul Gheorghe a fost urcat in atac si a reusit sa deschida scorul, printr-o lovitura de cap bine plasata. Scorul la pauza avea sa fie insa 2-0, dupa reusita lui Florentin Serban, care a speculat plasamentul prost si indecizia portarului Tibi Lung.


Cele doua schimbari efectuate de Eftimie la pauza nu au dus la echilibrarea jocului. Oaspetii au fost in continuare deficitari in aparare, singurul care a jucat cu adevarat bine fiind capitanul Vodita, cel care a provocat in minutul 73 eliminarea lui Nitu. Devotamentul aratat in teren i-a facut pe spectatori sa-l regrete pe fostul fundas al echipei Building, plecat la Caracal in urma unor nereguli in contractul prin care acesta fusese cedat echipei mehedintene. Pâna la finalul jocului, fundasii de la Building si-au mai facut o data datoria, inscriind prin Gadaleanu, cu capul, in urma unui corner.


Cel mai bun jucator al gazdelor a fost din nou juniorul Poiana, un pusti de 17 ani care face legea la mijlocul terenului. Chiar daca nu impresioneaza prin fizic, acesta compenseaza prin calitatea joului si prin plasament. La pauza, observatorul partidei, bucuresteanul Titi Bortea, se mira de faptul ca exista un astfel de jucator la Building.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS