19.8 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBarcelona a câstigat la scor

Barcelona a câstigat la scor

FC Barcelona a câstigat, sâmbata seara, cu 4-0, partida de pe „Nou Camp“ cu Villarreal si va ramâne pe primul loc al clasamentului Primerei Division si dupa disputarea meciurilor din etapa a 12-a.


Ronaldinho a deschis scorul in minutul 35, dintr-un penalti acordat usor de arbitru la un contact intre Cygan si islandezul Gudjohnsen. Acesta din urma a dus scorul la 2-0 in minutul 55, plecând de la limita ofsaidului. Mijlocasul Iniesta a marcat al treilea gol al catalanilor in minutul 70, cu un sut din voleu. Cu doua minute inainte de final, Ronaldinho a ridicat in picioare publicul de pe „Nou Camp“ cu o executie superba din interiorul careului: stop pe piept si sut din foarfeca sub transversala, fara sperante pentru portarul Barbosa. „Barca“ are 29 de puncte, cu cinci mai multe decât ocupanta locului secund, FC Sevilla, care a jucat aseara, in deplasare, cu Athletic Bilbao.


Sâmbata s-a mai disputat partida dintre Atletico Madrid si Real Sociedad, incheiata la egalitate, scor 1-1. Oaspetii au deschis scorul in minutul 24, prin Uranga, iar Atletico a egalat gratie autogolului lui Ansotegi, din minutul 77. Pâna la disputarea celorlalte meciuri ale etapei, care au fost programate aseara, dupa inchiderea editiei, Atletico ocupa pozitia a cincea in clasament, cu 21 de puncte, in timp ce bascii de la Sociedad au numai 5 puncte si impart ultimul loc cu Nastic Tarragona.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU