19.8 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAnelka i-a ingropat pe „tunari“

Anelka i-a ingropat pe „tunari“

Arsenal Londra nu a reusit sa urce pe podium in Premier League nici dupa etapa a 14-a. „Tunarii“ lui Arsene Wenger au fost invinsi, cu scorul de 3-1, pe terenul formatiei Bolton Wanderers.


Principalul protagonist al partidei de pe „Reebok Stadium“ a fost atacantul francez Nicolas Anelka, autorul unei „duble“. Fara vedeta Thierry Henry, accidentat, Arsenal s-a vazut condusa in minutul 9, când pentru Bolton a marcat Diagne-Faye. Fostul jucator al lui Arsenal, Anelka, a dus scorul la 2-0 in minutul 45+2, dar imediat brazilianul Gilberto Silva a redus din diferenta (’45+3). Cu un sfert de ora inainte de final, Nicolas Anelka a inscris pentru 3-1, risipind sperantele oaspetilor, care incercau sa obtina cel putin un egal. Atacantul francez nu inscrisese nici un gol pentru Bolton in unsprezece meciuri jucate in Premier League.


Gratie victoriei obtinute sâmbata, Bolton are 24 de puncte si a urcat pe locul al treilea in clasament, in timp ce Arsenal Londra a coborât pe pozitia a sasea, având 22 de puncte.


Alt meci interesant s-a disputat pe „Anfield Road“, unde Liverpool a invins la limita, cu 1-0, pe Manchester City, prin golul marcat de capitanul Steven Gerrard, in minutul 67, mijlocasul aflându-se la prima reusita in actuala editie a campionatului. Victoria obtinuta in fata propriilor suporteri le-a permis „cormoranilor“ sa urce un loc in clasament, elevii lui Rafa Benitez ocupând acum pozitia a noua, cu 21 de puncte.


Singura victorie in deplasare a fost obtinuta de Reading, invingatoare cu 1-0 pe terenul formatiei Fulham (Doyle ’17-penalti).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS