15.6 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăSportLyon si-a asigurat primul loc

Lyon si-a asigurat primul loc

Francezii de la Olympique Lyon si-au asigurat primul loc in Grupa E a Ligii Campionilor, dupa ce au remizat, marti seara, scor 2-2, pe „Santiago Bernabeu“ cu Real Madrid.


Antrenorul Gerard Houllier ii avertizase pe spanioli ca Lyon merge la Madrid sa câstige si campioana Frantei a dovedit acest lucru in minutul 11, când a reusit sa deschida scorul prin John Carew, care a scapat din marcajul lui Cannavaro, a patruns in careu si l-a invins pe Casillas cu un sut plasat. Chiar si dupa ce a marcat, Lyon a continuat sa fie periculoasa in atac, pe fondul unei posesii superioare a balonului. In minutul 31, scorul a devenit 0-2, dupa ce capitanul oaspetilor, Juninho, l-a gasit in careu din lovitura libera pe Malouda, iar acesta a inscris cu un sut din prima. Cu sase minute inainte de pauza, Real a reusit sa reduca din diferenta, mingea trimisa in careu din corner de Reyes fiind deviata mai intâi de Van Nistelrooy, apoi reluata in plasa de Diarra.


In minutul 83, Raul a trimis in bara o minge centrata de Roberto Carlos de pe partea stânga, iar Van Nistelrooy, aflat pe faza, a trimis in poarta restabilind egalitatea. In minutul 90, Van Nistelrooy a fost agatat in careu de Cris si olandezul s-a oferit sa execute lovitura de la 11 metri dictata de abitru. Ca si in meciul cu Steaua, olandezul a ratat, de data aceasta trimitând pe spatiul portii, in coltul din stânga lui Coupet, portarul francez reusind sa respinga.


Real Madrid va termina faza grupelor pe locul al doilea si va fi nevoita sa intâlneasca in optimi o echipa clasata pe prima pozitie intr-o alta grupa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS