15.6 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDinamo si Rapid au meciuri dificile

Dinamo si Rapid au meciuri dificile

Partidele din runda a 3-a a fazei grupelor Cupei UEFA se vor disputa astazi. In aceasta etapa vor juca si formatiile bucurestene Dinamo si Rapid.


Cu un singur punct dupa doua meciuri disputate, belgienii de la FC Bruges vor juca astazi, acasa, un meci decisiv pentru ei cu Dinamo Bucuresti, in Grupa B a Cupei UEFA. In primul meci al grupei, formatia belgiana a obtinut doar o remiza pe teren propriu cu Bayer Leverkusen (1-1), iar in a doua partida a fost invinsa clar la Londra, de Tottenham Hotspur, cu 3-1.


In celalalt meci din Grupa B, Leverkusen trebuie sa o invinga pe Tottenham pentru a nu-si diminua sansele de calificare in 16-imi, insa echipa engleza este o nuca greu de spart.


Trupa pregatita de Razvan Lucescu, Rapid, va juca astazi, in Giulesti, cu echipa ceha Mlada Boleslav, in Grupa G a competitiei. In primele doua partide, Rapid a obtinut doua remize: 0-0, acasa, cu Paris Saint Germain, si 2-2, in deplasare, cu Hapoel Tel-Aviv. Mlada Boleslav a stat in prima etapa a fazei grupelor si a pierdut apoi, pe teren propriu, cu 1-0, meciul cu lidera Panathinaikos Atena.


Grupa din care fac parte cele doua echipe este foarte echilibrata, doar Panathinaikos reusind sa se desprinda de celelalte competitoare, având sase puncte dupa doua meciuri. Toate celelalte patru formatii au sansa sa acceada in 16-imile Cupei UEFA. In celalalt meci din Grupa G care se disputa astazi, PSG nu poate rata victoria in fata lui Hapoel Tel-Aviv.


Cupa UEFA, faza grupelor


Programul meciurilor care se vor disputa astazi, in etapa a 3-a a grupelor Cupei UEFA: Grupa A: AJ Auxerre – Glasgow Rangers, Maccabi Haifa – Partizan Belgrad, Livorno sta; Grupa B: Bayer Leverkusen – Tottenham, FC Bruges – Dinamo Bucuresti, Besiktas sta; Grupa C: Slovan Liberec – Grasshopper Zurich, FC Sevilla – Sporting Braga, AZ Alkmaar sta; Grupa D: Parma – SC Heerenveen, Odense – RC Lens, Osasuna Pamplona sta; Grupa E: FC Basel – Nancy, Feyenoord – Blackburn Rovers, Wisla Cracovia sta; Grupa F: Sparta Praga – Ajax Amsterdam, Espanol Barcelona – Zulte-Waregem, Austria Viena sta; Grupa G: Rapid Bucuresti – Mlada Boleslav, Paris Saint-Germain – Hapoel Tel-Aviv, Panathinaikos Atena sta; Grupa H: Fenerbahce – Palermo, Newcastle – Celta Vigo, Eintracht Frankfurt sta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS