18.3 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSalih Jaber acuza Stiinta de fals

Salih Jaber acuza Stiinta de fals

Stiinta a câstigat ieri procesul cu irakianul datorita unei hârtii prezentate de oficialii olteni, in care este specificat ca Salih Jaber a renuntat la toti banii restanti, insa jucatorul afirma ca este vorba despre un fals grosolan, pentru ca el nu a semnat nimic.


Litigiul dintre Salih Jaber si clubul Universitatea a atins cote alarmante, cele doua parti judecându-se pentru bani de mai bine de o jumatate de an, timp in care atacantul irakian a devenit si jucator liber de contract. Totul a pornit in vara, când lui Salih i s-a promis faptul ca va fi adus cu plata la zi, insa oficialii clubului alb-albastru nu au urmarit altceva decât inscrierea echipei in campionat (in cazul in care clubul avea datorii echipa nu era programata in Liga I) si sa traga de timp. Suparat ca a fost tras pe sfoara, fostul vârf al Stiintei a depus un nou memoriu la Comisia pentru Statutul Jucatorului, in care cerea sa i se acorde cei 12.500 de dolari in urma serviciilor prestate. Cu toate ca parea sa câstige procesul si sa i se achite datoria, Salih a pierdut ieri confruntarea, pentru ca delegatul Universitatii, Ovidiu Costesin, a venit cu „bomba“: Salih a renuntat la cei 12.500 de dolari, in schimbul a doar doua mii, intelegerea având loc saptamâna trecuta, mai precis pe 16 noiembrie. „Judecatorii“ nu au stat pe gânduri si, vazând semnatura jucatorului pe acel document, au dat câstig de cauza Universitatii, insa Jaber neaga cu vehementa autenticitatea acelui act.


Salih: „Semnatura nu este a mea!“


Suparat de surpriza aparuta ieri, Salih Jaber a afirmat ca a fost „fabricat“, ca semnatura nu ii apartine, acuzându-i pe oficialii Stiintei de fals in acte. Atacantul irakian sustine ca nu a mai calcat pe la club de pe 12 august, de la meciul cu FC Arges, si nici nu s-a mai intâlnit cu oficialii craioveni ca sa discute pe tema banilor. „Am ramas mut când am vazut acea hârtie pe care era semnatura mea. N-am mai fost la club de la meciul cu FC Arges si nici nu m-am mai intâlnit cu cineva ca sa discutam despre bani. Nu m-am intâlnit cu nimeni si nici nu am vorbit la telefon cu cineva de la club saptamâna trecuta. Este absurd, semnatura nu este a mea! Cum sa renunt la aproape 13 mii de dolari pentru doua mii. Mai ales ca ne judecam de sase – sapte luni pentru asta. Pai, numai drumurile la Bucuresti si avocatul cât m-au costat? Este un fals si asta se va dovedi. Nu-i nimic, pentru ce au facut ei acum voi face alt memoriu la FRF si voi ajunge si la UEFA, iar acolo le voi cere toti banii, pentru ca eu am semnat pe trei ani cu Universitatea“, a spus Salih.


Nici pozitia impresarului sau nu a fost alta, Aksam Kadour sustinând ca Salih Jaber nu a semnat nimic, pentru ca ar fi fost si el de fata, intrucât atacantul irakian nu face nimic fara stirea lui. In plus, Aksam a spus ca „Bomberman“ va apela la instantele civile si totul va iesi la iveala. „Noi ne judecam de o jumatate de an cu ei pentru bani si, dintr-o data, Salih nu mai vrea nimic. Nu a semnat nimic, as fi stiut si eu, pentru ca Salih nu face nimic fara mine, mai ales când e vorba despre acte. Nu-i nimic, ii vom actiona in judecata si pe cale civila. Trebuie sa se lamureasca o data povestea asta“, a spus Aksam.


Costesin: „Jaber ori e beat, ori e nebun“


L-am contactat telefonic si pe Ovidiu Costesin, care a sarit ca „ars“ când a aflat ca Salih Jaber nu recunoaste nimic. Directorul executiv al Stiintei a spus ca documentul este legal si i-a sugerat jucatorului sa ceara expertiza grafologica, afirmând totodata ca nu mai intelege nimic din ce se intâmpla. Oficialul craiovean a punctat faptul ca Stiinta este dispusa sa mearga la cele mai inalte foruri europene pentru a dovedi ca Salih Jaber a semnat acea hârtie.


„Cum adica nu recunoaste acel act? Uita ca saptamâna trecuta ne-am inteles? Sa-si aduca aminte ce a semnat. Bine, la el nu ma mai surprinde nimic, pentru ca el nici nu stie de fapt ce vrea, prima data a cerut 13 mii, apoi sapte. Jaber ori e beat, ori e nebun. Daca el zice ca nu este semnatura lui, ii propun sa faca expertiza grafologica. Poate sa ne dea in judecata unde vrea el, ca noi nu avem nimic de ascuns. Daca vrea, ne judecam si la Haga. Ba chiar si in Irak. Baiatul asta are probleme grave“, a spus Ovidiu Costesin.


Astazi, in jurul prânzului, Curtea de Arbitraj pentru Fotbal „gazduieste“ alte doua procese in care este implicata gruparea alb-albastra. In primul dosar, oficialii olteni cer Jiului Petrosani suma de 150 de mii de dolari, plus taxa pe valoare adaugata, in urma transferului lui Alexandru Badoiu de la gruparea din Valea Jiului, la Poli Timisoara, Stiinta cerându-si dreptul de 25 la suta din transfer. Cel de-al doilea proces il vizeaza pe Marius Argintaru, mijlocasul de banda dreapta dorind sa devina jucator liber de contract, fara nici o pretentie financiara.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

15 COMENTARII