16.4 C
Craiova
vineri, 24 mai, 2024
Știri de ultima orăSportJuventus il vrea pe Radu Stefan

Juventus il vrea pe Radu Stefan

Ziaristii italieni sustin ca diriguitorii „Batrânei Doamne“ sunt dispusi sa plateasca doua milioane de euro pentru a-l achizitiona pe fundasul „câinilor“, in cazul in care echipa din Torino va promova in prima liga. 


Presa italiana a scris ieri ca diriguitorii clubului Juventus Torino doresc achizitionarea fundasului echipei Dinamo Bucuresti, Radu Stefan, din sezonul viitor, când spera ca „Batrâna Doamna“ sa revina in Serie A.


Agentia Calciomercato a notat ca directorul general Jean-Claude Blanc si directorul sportiv Alessio Secco il monitorizeaza pe Radu Stefan, care are 19 ani si a debutat in nationala României in meciul amical cu Spania, disputat miercurea trecuta.


In urma cu trei saptamâni, Calciomercato a scris ca AS Roma vrea, prin intermediul impresarului Victor Becali, sa acorde prioritate la transferul unor tineri jucatori români, printre cei vizati fiind si Radu Stefan. Pe lista torinezilor pentru sezonul viitor se mai afla spaniolul David Villa (FC Valencia), francezii Gael Givet (AS Monaco) si Philippe Mexes (AS Roma), bosniacul Hasan Salihamidzici (Bayern München), argentinianul Javier Mascherano (West Ham United), finlandezul Perparim Hatemaj (AEK Atena), italianul Andrea Barzagli (US Palermo) si ghanezul Sulley Ali Muntari (Udinese).


„Radu Stefan, urmasul lui Chivu“


La rândul sau, site-ul sports.it a notat ca directorul sportiv al lui Juventus, Alessio Secco, s-a intâlnit deja cu oficialii gruparii dinamoviste, acesta fiind dispus sa dea cele doua milioane de euro cerute de „câini“ pentru Radu Stefan. Sursa citata crede ca achizitionarea jucatorului român va servi in viitor la un posibil schimb cu fundasul columbian al formatiei Udinese, Cristian Zapata.


„Juventus testeaza piata din strainatate pentru a efectua unele transferuri. Ultimul jucator care a intrat in vizorul alb-negrilor este Radu Stefan, un fotbalist talentat care evolueaza in centrul apararii si care este considerat la el in tara urmasul lui Chivu“, a scris agentia sports.it.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS