15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFlorin Costea va reveni cu FC Vaslui

Florin Costea va reveni cu FC Vaslui

Accidentându-se in timpul partidei cu Farul, in urma unui contact cu Mihai Gurita, Florin Costea a primit un prim diagnostic destul de grav, fiind suspectat de ruptura de menisc, dupa ce staff-ul medical a afirmat ca i-a sarit rotula. Ieri, dupa controlul efectuat la Bucuresti, verdictul dat de profesorul Filipescu, cel care a avut grija de Costea si in vara trecuta, a schimbat toate datele problemei. Atacantul Stiintei a suferit o contuzie serioasa la piciorul drept, dar poate sa-si continue activitatea dupa o saptamâna de repaus.


„Nu este nimic grav, mai mare a fost sperietura. Florin Costea a suferit doar o contuzie, dar toata lumea s-a panicat pentru ca este piciorul cu probleme, pe care l-a avut rupt anul trecut“, a spus Sebastian Dafina, ofiterul de presa al Stiintei.


Semne bune si de la Gargalie si Dorel Stoica


In timpul celei de-a doua sedinte de pregatire sustinuta de juveti si-au facut aparitia Constantin Gargalie si Dorel Stoica, ambii accidentati in partida cu Rapid, din Cupa României. Cei doi au alergat timp de aproape o ora, iar in finalul antrenamentului s-au bagat din nou in „bârlog“, adica in sala de forta din incinta bazei sportive din Lunca Jiului, pentru a urma pasii refacerii. Dupa cum evolueaza lucrurile, pe Gargalie se va putea miza in intâlnirea cu FC Vaslui, iar pe capitanul Stoica in meciul cu Steaua, din etapa a doua a returului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU