22.6 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportAlb-albastrii stau bine cu efortul

Alb-albastrii stau bine cu efortul

Programul de pregatire de ieri a fost incarcat pentru Bornescu si compania, Fane Stoica supunându-si elevii la doua antrenamente destul de solicitante, ambele având loc la cantonamentul din Lunca Jiului, primul de la ora 10.00, celalalt de la ora 15.00. Daca in timpul primei „lectii“ staff-ul tehnic alb-albastru a mizat foarte mult pe forta, mingea facându-si aparitia doar spre sfârsit, cea de-a doua a fost destinata elementelor cu mingea. Fie ca a fost vorba de circuite, fie de miute sau de joc-scoala, juvetii au dovedit ca se descurca bine, atât in ceea ce priveste efortul, ritmul impus fiind alert, cât si la imbunatatirea relatiilor de joc.


Pâna la confruntarea de duminica de la Arad cu UTA, Fane Stoica mai are la dispozitie cinci antrenamente pentru a regla „mecanismul“ si a gasi jucatorii care sa suplineasca absentele din primul unsprezece.


Delegatia alb-albastra va parasi Bania sâmbata si va innopta la hotelul Best Western Central, din Arad, deplasarea urmând sa fie efectuata cu avionul, pentru ca oboseala sa nu-si puna amprenta pe lotul craiovean.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS