11.4 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Aoleu, ce am tremurat!“

„Aoleu, ce am tremurat!“

Finantatorul Stiintei a recunoscut ca isi pierduse speranta ca echipa sa va mai marca, dar s-a bucurat pentru punctele cumulate in clasament.


La sfârsitul meciului cu Farul, patronul Universitatii Craiova a recunoscut ca nu se mai astepta ca elevii lui Fane Stoica sa marcheze si sa câstige partida, dar s-a bucurat enorm pentru punctele aduse de Robert Saceanu. Adrian Mititelu (foto) a admis ca echipa sa a jucat slab, dar, spre deosebire de alte meciuri in care a jucat bine si a pierdut, acum a câstigat si asta a contat cel mai mult, tinând cont de situatia din clasament.


„Aoleu, ce am tremurat! Nu credeam ca dam gol. A fost un meci nereusit al echipei noastre si se cunoaste ca echipa este subtiata ca lot. Accidentarile astea ne fac mari probleme, jucatorii sunt si obositi, pentru vârsta lor au facut un efort foarte mare, dar a iesit bine. Am luat trei puncte, chiar daca am marcat abia in final, si asta conteaza. In multe meciuri am jucat bine si am pierdut, astazi (vineri – n.r.) am jucat slab si am câstigat. Asta este, la urma urmei, ma simt mai bine acum decât atunci când am jucat bine si am pierdut. Incercam sa mai culegem niste puncte in acest final de stagiune si suta la suta, in retur, echipa va arata altfel, vor veni cel putin trei-patru fotbalisti de valoare si suta la suta echipa asta va fi pe drumul cel bun. Daca eram putin mai atenti, puteam sa fim mai sus in clasament, dar suntem multumiti si asa, pentru ca in retur sunt convins ca vom lua mult mai multe puncte decât in tur“, a spus Mititelu.


Atac la Stefanescu


Dupa câteva momente de calm, Adrian Mititelu si-a adus aminte de fostul director tehnic al Stiintei, Costica Stefanescu, despre care a spus ca in contul celor 20 de mii de dolari primiti ar fi putut sa spuna câteva cuvinte frumoase despre Universitatea.


„Nu mai am eu treaba cu Costica Stefanescu, eu stiu ca vizita lui prin Craiova m-a costat vreo 20 de mii de dolari. Pentru banii astia putea macar sa spuna niste lucruri frumoase despre noi, or el, ma rog, a spus lucruri urâte. Asta este, ce sa facem“, a spus Mititelu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII