14.4 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTamas rateaza meciul cu La Coruna

Tamas rateaza meciul cu La Coruna

Comisia de Apel a Federatiei Spaniole de Fotbal a refuzat sa anuleze suspendarea fundasului român al echipei Celta Vigo.


Runda a 11-a a Primerei Division se va desfasura pe parcursul a doua zile, astazi fiind programate doua partide, celelalte opt meciuri ale acestei etape urmând sa se joace mâine.


Comisia de Apel a Federatiei Spaniole de Fotbal (RFEF) a respins recursul clubului Celta Vigo pentru jucatorul Gabriel Tamas, astfel ca românul nu va putea evolua in meciul cu Deportivo La Coruna.


Celta Vigo a solicitat anularea cartonasului rosu primit de Tamas in meciul cu Recreativo Huelva de saptamâna trecuta, pierdut cu scorul de 1-2, antrenorul Fernando Vasquez motivând ca are mai multe probleme in aparare.


Tamas a fost eliminat in minutul 85, pentru cumul de cartonase galbene, in partida cu echipa Recreativo Huelva. Celta Vigo va juca mâine, in etapa a 11-a a Primerei Division, in deplasare, cu Deportivo La Coruna.


E liniste in lotul „galacticilor“


Real Madrid este favorita in disputa de astazi, de pe „Santiago Bernabeu“, cu Racing Santander, mai ales ca apele s-au mai linistit in lotul „galacticilor“. Atacantul italian Antonio Cassano a fost reprimit in lotul Realului dupa 13 zile, fiind exclus in urma unui diferend cu antrenorul Fabio Capello. Jucatorul italian a revenit in lotul echipei Real Madrid vinerea trecuta, la o zi dupa ce medicii au anuntat ca atacantul brazilian Ronaldo va fi indisponibil o luna, din cauza unei accidentari la ligamentele genunchiului stâng.


Gazdele au mari sanse de victorie in partida de astazi dintre FC Sevilla si Valencia, lotul „liliecilor“ fiind decimat de accidentari.


Ultimul indisponibil din tabara Valenciei este jucatorul uruguayan Mario Regueiro, care s-a accidentat in meciul cu Racing Portuense, din 16-imile Cupei Spaniei. El va sta departe de teren aproximativ trei saptamâni. Uruguayanul se alatura astfel pe lista indisponibililor lui Albelda, Vicente, Baraja, Marchena, Gavilan, Moretti si Del Horno.Rijkaard ar putea ajunge la Milan


Real Mallorca are sanse mici in disputa de acasa cu FC Barcelona, chiar daca din lotul „extraterestrilor“ vor absenta mijlocasii Motta (suspendat) si Messi (accidentat), precum si atacantul Eto’o (accidentat).


Cu toate ca Barcelona si-a recapatat in etapa precedenta prima pozitie din clasament, presa iberica a scris ca antrenorul Frank Rijkaard ar putea ajunge la AC Milan. Urmatoarele luni vor fi decisive pentru Barcelona, echipa al carei antrenor il banuieste pe Ronaldinho ca nu mai are dorinta de la inceput, Eto’o face probleme in vestiar, iar Deco pare ca a ajuns la capatul puterilor.


Primera Division, etapa a 11-a


Programul partidelor care se vor disputa in etapa a 11-a a Primerei Division: astazi: Real Madrid – Racing Santander, FC Sevilla – CF Valencia; mâine: Real Zaragoza – Nastic Tarragona, Villarreal – Getafe, Levante – Atletico Madrid, Recreativo Huelva – Osasuna, Espanyol Barcelona – Athletic Bilbao, Real Sociedad – Betis Sevilla, Real Mallorca – FC Barcelona, Deportivo La Coruna – Celta Vigo.


Clasament: 1. Barcelona 23 de puncte; 2. Sevilla 22; 3. Real Madrid 20; 4. Zaragoza 19; 5. Getafe 19; 6. Valencia 18; 7. Atletico 17; 8. Deportivo 16; 9. Recreativo 16; 10. Villarreal 15; 11. Mallorca 13; 12. Celta 13; 13. Levante 12; 14. Racing 11; 15. Espanyol 9; 16. Bilbao 8; 17. Osasuna 8; 18. Betis 7; 19. Nastic 5; 20. R. Sociedad 3.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS