19.5 C
Craiova
sâmbătă, 8 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportSandoi incepe reconstructia

Sandoi incepe reconstructia

Pentru primul amical de dupa ratarea calificarii la Europene au fost convocati si craiovenii Ionescu si Gârla.


Nationala de tineret a României va sustine astazi, de la ora 17.00, pe stadionul de la Mogosoaia, un meci amical cu selectionata similara a Greciei, echipa care, la fel ca si tricolorii mici, a ratat calificarea la CE din Olanda. România a fost aproape de o prezenta, dupa noua ani, la un turneul final, dar elevii lui Emil Sandoi (foto) s-au facut de râs in meciul decisiv cu Germania, pierdut cu 1-5, si nu au mai prins barajul de calificare. Tehnicianul craiovean este acum pregatit sa inceapa reconstructia echipei si a anuntat ca va face totul pentru ca România sa fie prezenta la urmatoarele Campionate Europene.


Primul amical al tricolorilor de dupa ratarea calificarii este considerat ca unul util de Emil Sandoi, care considera confruntarea cu Grecia o buna oportunitate de omogenizare a lotului. „Am avut dificultati in a convoca 18 jucatori pentru ca majoritatea nu sunt titulari la echipele lor de club. Joaca pentru prima data impreuna si trebuie sa demonstreze ca sunt pregatiti pentru urmatoarea campanie de calificare“, a afirmat Sandoi.


Din lotul convocat de acesta fac parte si doi jucatori de la Universitatea Craiova, Andrei Ionescu, mijlocas obisnuit cu prezenta la loturile nationale, si Valerian Gârla, aflat in premiera la selectionata Under 21. Iata si ceilalti tricolori pentru amicalul cu Grecia: Pantelimon (Poli Timisoara), Toma (Steaua) – portari; Scarlatache (Jiul), Patriche (Sportul), Ducu (FC National), Mardare (FC Vaslui), Pacuraru (Farul), Sepsi (Gloria Bistrita) – fundasi; Tincu (Poli Iasi), Ropotan (Dinamo), Cr. Tanase (FC Arges), Simion (UTA) – mijlocasi; Chiacu (Wisla Cracovia), Litu (Jiul), Cigan (FC Sopron), B. Stancu (Unirea Urziceni) – atacanti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS