18.1 C
Craiova
sâmbătă, 8 iunie, 2024
Știri de ultima orăSport„Mutu nu este de neinlocuit“

„Mutu nu este de neinlocuit“

Capitanul tricolorilor a opinat ca pentru fiecare fotbalist de la nationala exista intotdeauna o solutie de rezerva.


Capitanul nationalei de fotbal a României, Cristian Chivu, sustine ca atacantul Adrian Mutu (foto) nu este de neinlocuit la prima reprezentativa, dupa ce selectionerul Victor Piturca a renuntat la jucatorul Fiorentinei. „Daca nu joaca Mutu, o sa joace altcineva. Cred ca fiecare jucator de la nationala este de inlocuit. Nationala nu sta intr-un jucator. Poate sa câstige si fara Mutu, si fara Chivu“, a spus fundasul echipei AS Roma.


Cristian Chivu spera ca prima reprezentativa sa obtina o victorie in fata Spaniei, dar in acelasi timp sa faca si un joc bun. „Este ultimul meci din acest an, in care intâlnim o echipa puternica. Ne dorim un rezultat bun, dar in aceeasi masura si un joc bun. Nu trebuie insa sa uitam ca la echipa nationala palmaresul este foarte important“, a spus Chivu.


„Nationala joaca destul de bine“


Chivu este de parere ca România a inceput foarte bine preliminariile EURO 2008, chiar daca in prezent ocupa locul al treilea in Grupa G, cu sapte puncte dupa trei partide disputate. „Inceputul campaniei de calificare este mai mult decât pozitiv. In opinia mea, nationala joaca destul de bine si, per ansamblu, are un inceput foarte bun“, a adaugat capitanul selectionatei României.


Fundasul sustine ca echipa nationala va fi favorita intr-un meci cu Olanda doar atunci când va disputa o finala de Cupa Mondiala. „Nu o sa mai pornim cu sansa a doua intr-o partida cu Olanda atunci când o sa jucam si noi o finala de Cupa Mondiala, când o sa câstigam un Campionat European ca ei sau când vom fi prezenti din doi in doi ani la turneele finale. Pâna atunci insa, pornim cu sansa a doua si in fata Olandei, si a Spaniei, si a Italiei sau a Germaniei“, a mentionat Chivu.


„Nu stiu daca mai jucam in Ghencea“


Jucatorul formatiei AS Roma a afirmat ca nu a discutat deocamdata cu colegii sai daca echipa nationala a României va mai juca pe stadionul din Ghencea dupa ce mai multi fotbalisti au fost huiduiti si injurati de suporteri in timpul partidei cu Belarus. „Nu am discutat inca daca mai jucam in Ghencea, dar nu stiu de ce se face atâta tam-tam pe acest subiect. La meciul cu Belarus au fost injurati unii jucatori inca de la incalzire, dar nu trebuie sa ne mai amintim ce a fost acum o luna“, a opinat capitanul nationalei României.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS