21.7 C
Craiova
duminică, 9 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportLPS Craiova, in sarbatoare

LPS Craiova, in sarbatoare

Liceul cu Program Sportiv „Petrache Triscu“ din Craiova sarbatoreste in aceasta saptamâna 116 ani de la infiintare, prilej cu care elevii acestei institutii de invatamânt vor desfasura o serie de activitati extrascolare, insa nu vor fi neglijate nici cursurile, dupa cum a precizat directorul Danut Anghel.


„Este o zi importanta pentru noi, se implinesc 116 ani de când un mare om cu spirit european a lasat doua locasuri de scoala pentru copiii de pe aceasta mahala. Zilele Liceului le sarbatorim prin munca. Am primit bani pentru renovare si am de gând sa-i cheltuiesc pe toti pe reparatii capitale“, a spus Anghel. Fiind un liceu cu program sportiv, directorul istitutiei a mentionat si ce isi doreste anul viitor: „Vreu sa avem rezultate mai bune ca in acest an. Pâna acum, am depasit performantele de anul trecut. Suntem peste media de medalii din 2005. Daca anul trecut am câstigat 131 de medalii, acum avem deja 142 si mai sunt doua competitii finale la care trebuie sa participam“.


Programul activitatilor care au celebrat zilele LPS a cuprins organizarea celei de-a treia editii a Târgului de oferta de educatie permanenta, diverse manifestari sportive (spada, judo, lupte), programe artistice, dans sportiv si de societate, sesiuni de referate, expozitii de fotografii si obiecte de etnografie si folclor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS