20.1 C
Craiova
duminică, 9 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportFederer l-a invins pe Roddick

Federer l-a invins pe Roddick

Tenismanul elvetian Roger Federer l-a invins, ieri, scor 4-6, 7-6 (8), 6-4, pe jucatorul american Andy Roddick, in grupa rosie a Mastersului de la Shanghai, dotat cu premii in valoare de 3.700.000 de dolari. Federer, numarul unu mondial, a câstigat si primul meci din cadrul Mastersului, duminica, in fata argentinianului David Nalbandian, detinatorul titlului, scor 3-6, 6-1, 6-1. Si Roddick se impusese in primul meci de la Shanghai, scor 6-4, 6-7 (9), 6-1, cu croatul Ivan Ljubicici. Elvetianul, deja calificat in faza urmatoare, mai are un singur meci de jucat in grupa rosie, mâine, cu Ljubicici, in timp ce Roddick il va intâlni pe Nalbandian.


La dublu, tot in grupa rosie, perechea Paul Hanley / Kevin Ullyett (Australia / Zimbabwe) a dispus de cuplul israelian Jonathan Erlich / Andy Ram cu scorul de 6-4, 6-4. Intr-un alt meci, fratii Bob si Mike Bryan (SUA) i-au invins pe Martin Damm si Leander Paes (Cehia / India) cu 6-2, 6-7, 7-6.


In grupa aurie, numarul 2 mondial, Rafel Nadal, a pierdut in fata lui James Blake, cu scorul de 4-6, 6-7. Americanul se afla la a treia victorie in fata spaniolului din tot atâtea meciuri disputate intre cei doi, dupa US Open- ul de anul trecut si dupa semifinala de la turneul din California de anul acesta. In celalalt meci, rusul Nicolay Davydenko l-a invins in trei seturi, scor 7-6, 3-6, 6-1, pe spaniolul Tommy Robredo.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS