17.3 C
Craiova
sâmbătă, 25 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Spania este o echipa mare“

„Spania este o echipa mare“

Fundasul Gabriel Tamas, legitimat la Celta Vigo si convocat la nationala României pentru meciul amical cu Spania, a spus ca partida cu reprezentativa pregatita de Luis Aragones va fi extrem de dificila, deoarece tricolorii vor intâlni „o echipa mare“.


„Va fi o partida extrem de dificila, deoarece Spania este o echipa mare. Coechipierii mei de la Celta, Angel si Borja Oubina, sunt doi jucatori valorosi, care intrunesc toate calitatile si merita sa fie in nationala Spaniei“, a spus fundasul român.


Tamas nu s-a prezentat ieri la reunirea echipei nationale a României, care a avut loc la Mogosoaia, el urmând, la fel ca majoritatea stranierilor, sa se alature lotului in Spania. Gabriel Tamas a jucat aseara impotriva coechipierului sau din nationala României, Laurentiu Rosu, in meciul pe care Celta Vigo l-a disputat in compania formatiei Recreativo Huelva, in etapa a 10-a a campionatului Spaniei.


Meciul amical Spania – România se va juca in beneficiul Asociatiei Fotbalistilor Spanioli (AFE) miercuri, de la ora 23.00, la Cadiz.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS