25.5 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăSport„Briliantul“ a stralucit din nou

„Briliantul“ a stralucit din nou

Mutu a inscris, in minutul 26, golul cu care Fiorentina a egalat-o pe Atalanta, formatia „viola“ impunându-se in cele din urma cu 3-1.


Atacantul român Adrian Mutu a marcat un gol in partida pe care Fiorentina a câstigat-o, sâmbata seara, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-1), in fata formatiei Atalanta Bergamo, in etapa a 11-a a campionatului Italiei.


Mutu a inscris, in minutul 26, golul de 1-1, cu un sut din interiorul careului, imediat dupa ce Calderoni respinsese o lovitura de cap a lui Ujfalusi. Un minut mai devreme, Migliaccio inscrisese pentru Atalanta. Celelalte goluri ale echipei din Florenta au fost inscrise de tânarul atacant Giampaolo Pazzini, in minutele 90 si 90+4. La gazde, portarul Bogdan Lobont nu a fost inclus in lot, el fiind operat la degetul mic de la mâna dreapta, dupa o fractura suferita la un antrenament. Fiorentina ocupa in prezent locul al 18-lea in clasament, cu trei puncte.


Adrian Mutu a fost notat cu 6,4 de agentia Datasport pentru prestatia pe care a avut-o in partida cu Atalanta, fiind apreciat pentru reusita sa, pentru alte ocazii si pentru mobilitatea de care a dat dovada in joc. „Mutu a marcat inca un gol important, mai ales pentru ca a venit imediat dupa ce adversarii trecusera in avantaj“, a notat si site-ul fiorentinanews.com, care l-a notat pe Mutu tot cu 6,5.


Chivu a invins „diavolii“


Tot sâmbata, AS Roma, formatia la care evolueaza Cristian Chivu, a plecat invingatoare de pe stadionul „San Siro“, unde s-a impus cu scorul de 2-1 in fata formatiei AC Milan. Capitanul oaspetilor, Francesco Totti, a deschis scorul in minutul 7. Dupa ce a trimis mingea in transversala de doua ori, prin Seedorf si Oliveira, Milan a egalat in minutul 56 gratie reusitei lui Brocchi, inlocuitorul lui Gattuso la acest meci. Totti a trimis apoi mingea in stâlpul din dreapta lui Dida si tot el a adus victoria oaspetilor in minutul 86.


Fundasul Cristian Chivu, integralist la AS Roma in meciul cu „diavolii“ milanezi, a fost notat cu 6,5 de agentia Datasport. „Formeaza alaturi de Mexes cuplul de fundasi centrali cel mai sigur din campionat. Greseste putin si cu jocul de cap poate da de furca oricui“, a notat sursa citata.


Gratie victoriei de la Milano, Roma se mentine pe locul al treilea, la un punct de ocupantele primelor doua pozitii, Inter si Palermo, ambele cu câte 24 de puncte. In schimb, Milan, echipa penalizata cu opt puncte, ocupa locul al 16-lea, cu numai sapte puncte. Celelalte partide ale etapei a 11-a din Serie A s-au jucat aseara, dupa inchiderea editiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS