11.7 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăSportRazbunarea „pandurilor“

Razbunarea „pandurilor“

Liga I


FC Vaslui – Pandurii


• Stadion „Municipal“ – Vaslui, astazi, ora 14.00.


• Formatii probabile:


FC Vaslui: Haisan – Apostol, Buhus, Popa – Ivan, Cornea, Dobos, Croitoru – Buhaescu, V. Frunza, Madzar. Antrenor: Viorel Hizo.


Pandurii: Guso – Popete, Bogoi, Chibulcutean, I. Dragomir – A. Popescu, Fl. Stânga, Vatavu, Vranjkovic – I. Iordache, Vintilescu. Antrenor: Eugen Neagoe.


• Vor arbitra: V. Bratu – C. Fecioru, E. Crângasu.


 


Acuzati in dese rânduri de Viorel Hizo ca nu au valoare de prima divizie, fotbalistii care au jucat la Pandurii si sub comanda „Dulaului“ vor sa-i traga o palma morala acestuia, adica sa plece de la Vaslui cu toate punctele. „Multi dintre ei au ceva special de demonstrat in acest meci. Nu neaparat pentru ca au de luat o revansa, dar Vintilescu mi-a spus ca este decis sa inscrie la Vaslui pentru ca el doreste sa ii arate lui Viorel Hizo ca s-a inselat in privinta lui in urma cu un an. Si nu numai el are ceva de demonstrat, ci si alti colegi care au evoluat la Pandurii in urma cu un an. Si Dragomir, si Ursu, si Popete, si altii care au fost aici, toti vor sa demonstreze acum ca echipa a retrogradat nemeritat. Vor sa arate ca au valoare de Liga I si ca nu e vina lor ca s-a ajuns in situatia ca Pandurii sa retrogradeze“, a declarat Eugen Neagoe.


Victoria impotriva lui Dinamo, locul ocupat in clasament si seria de sase jocuri fara infrângere ofera oltenilor incredere pentru a-si pastra invincibilitatea. Dupa ce a jucat excelent rolul elevului care l-a invins pe profesorul Sorin Cirtu, „Geana“ se afla in fata unei noi provocari de acelasi fel. „Pe Neagoe eu l-am adus la Dinamo, l-am avut elev acolo si pot spune ca mi-a placut ca jucator, iar ca antrenor face o treaba buna la Târgu Jiu. Bravo lui“, a spus Hizo, posibila „victima“ a tehnicianului de la Pandurii.


„Pandurii“, obositi dupa jocul de Cupa


Daca anul trecut echipa condusa de Adrian Porumboiu a avut câstig de cauza in duelurile cu Pandurii, 0-0 la Târgu Jiu si 2-1 la Vaslui, acum oltenii spera sa-si ia revansa. Chiar daca a menajat in Cupa României mai multi titulari, jumatate din echipa acuza o stare de oboseala dupa cele doua jocuri disputate in numai patru zile. „Am si uitat victoria din meciul cu Dinamo imediat dupa joc pentru ca avem acum mai mult de lucru in campionat. Baietii sunt motivati, vor sa obtina un rezultat bun la Vaslui si isi dau silinta sa treaca peste oboseala si sa faca un meci bun, pentru ca sunt constienti ca este un joc important pentru noi. Cei care au evoluat si in Cupa sunt la al treilea meci intr-o saptamâna si resimt o stare de oboseala, dar speram sa ii avem apti la ora meciului“, a afirmat Neagoe. Acesta sustine ca numeroasele indisponibilitati anuntate de Viorel Hizo in tabara moldovenilor sunt doar o „strategie de derutare a adversarului“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS