21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSchimbari fortate in aparare

Schimbari fortate in aparare

Gruparea alb-albastra nu va putea conta pe serviciile jucatorilor Dorel Stoica, Josh Mitchell si Gargalie in partida de duminica, iar Fane Stoica are mari probleme in alcatuirea „unsprezecelui“ de baza.


Gruparea alb-albastra a intrat in mare criza de fundasi centrali pentru meciul cu Poli Timisoara, dupa problemele aparute dupa partida din Cupa României, cu Rapid. Diagnosticat cu ruptura musculara, Dorel Stoica va rata cu siguranta mai multe intâlniri ale Stiintei, nu numai cea cu Poli Timisoara, revenirea capitanului fiind preconizata peste trei luni. Nici Gargalie nu are prea multe sanse sa joace impotriva banatenilor, intinderea suferita la coapsa stânga fiind destul de serioasa, in timp ce Mitchell este suspendat pentru cumul de cartonase galbene. Cum nici nu se pune problema ca in „unsprezecele“ Stiintei sa apara Catalin Craciunescu si Madalin Ciuca, Fane Stoica nu are nici o varianta viabila pentru defensiva. Practic, in meciul de duminica, Universitatea va avea fie o defensiva compusa din mijlocasi, fie din juniori de la „satelit“, echipa care nu a jucat decât in amicale, iar meciul cu Poli Timisoara devine un examen foarte dificil pentru juveti.


„Mourihno“ a inceput cautarile


Constient de dificultatea meciului cu Poli, staff-ul tehnic al Stiintei a si inceput cautarile a doi fundasi centrali, care sa se poata ridica la nivelul absentilor, asta pentru a reusi macar obtinerea unui rezultat de egalitate. In timpul singurului antrenament sustinut ieri, la cantonamentul din Lunca Jiului, de la ora 12.00, Fane Stoica a avut la dispozitie mai multi jucatori de la „satelit“, pe care i-a urmarit cu atentie in timpul miutelor si jocului-scoala. In vizorul tehnicienilor craioveni au intrat Dragos Stavaru si Valerica Gaman, jucatori care au mai evoluat in aceasta postura, dar decizia finala privind problema fundasilor centrali va fi luata abia mâine.


Tristetea lui „Mourinho“ este ca meciul cu Poli Timisoara va reprezenta debutul sau pe „Ion Oblemenco“ in calitate de antrenor, iar dorinta de a oferi publicului craiovean un spectacol frumos, si implicit victoria, este pusa in pericol.


CCA l-a desemnat pe Corpodean la Craiova


Comisia Centrala a Arbitrilor a stabilit ieri „cavalerii fluierului“ care vor oficia meciurile din etapa cu numarul 15. Partida Universitatea – Poli Timisoara, care va avea loc duminica, de la ora 14.00 (TVR 2), pe stadionul „Ion Oblemenco“, va fi condusa la centru de Sorin Corpodean, din Alba Iulia. Acesta va fi ajutat la cele doua tuse de Marcel Savaniu, din Sibiu, si Ispas Cojocaru, din Bucuresti, in timp ce rezerva va fi brasoveanul Robert Dumitru. Ambii observatori ai disputei vor fi din Capitala, fiind vorba despre Doru Neagu si Dan Lazarescu.


Iata si arbitrii celorlalte intâlniri ale etapei: sâmbata: UTA Arad – Jiul (ora 14.00; M. Avram – Ad. Vidan, C. Florescu), FC Vaslui – Pandurii (ora 14.00; V. Bratu – C. Fecioru, Ed. Cringasu), FC Arges – Ceahlaul (ora 14.00 – Telesport; A. Helesteanu – Fl. Buzarnescu, Cl. Tripa), Rapid – Unirea Urziceni (ora 19.00 – National TV; A. Constantin – Z. Szekely, I. Onicas), Dinamo – Otelul Galati (ora 20.45 – Antena 1; S. Coltescu – Gh. Negoita, I. Mirt); duminica: Gloria Bistrita – CFR Cluj (ora 14.00 – Telesport; Al. Deaconu – A. Onita, S. Caia), Farul – Poli Iasi (ora 18.00 – National TV; M. Bocaneala – Ed. Dumitrescu, D. Bargaoanu), Steaua – FC National (ora 20.30 – TVR 1; M. Martis – I. Popa, C. Savu).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

10 COMENTARII