27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFanii Stiintei, din nou victime

Fanii Stiintei, din nou victime

Semnalele primite din Bucuresti si Ploiesti s-au adeverit, cei cinci sute de suporteri olteni având parte de multe incidente, din care nu au iesit prea bine.


Primul „episod“ s-a petrecut in parcarea stadionului „Astra“, când galeria Rapidului, neputând fi oprita de putinii oameni de ordine, a atacat primele autocare sosite din Banie, lovind cu bestialitate mai multi suporteri olteni.


Martor al acelor „scene“, Adrian Mititelu l-a chemat pe Gheorghita Geolgau si i-a cerut sa ii sune pe Mircea Sandu si Dumitru Dragomir, pentru a lua masuri. „E inadmisibil! Jandarmii stau in sala de protocol si oltenii iau bataie in parcare“, a replicat finantatorul Stiintei.


„Razboiul“ dintre fanii Rapidului si cei olteni a durat câteva minute si s-a soldat cu destule persoane ranite, multe dintre ele fiind din tabara alb-albastra.


La pauza au atacat „lupii“


Nici in pauza meciului fanii Stiintei nu au avut liniste, pentru ca suporterii Petrolului au gasit de cuviinta sa se razbune pentru faptul ca echipa lor a ramas tot in esalonul secund.


Incidentele s-au produs din pricina organizatorilor, adica giulestenii, care, in ciuda faptului ca stiau de planurile de razbunare ale „lupilor galbeni“, au lasat cele doua galerii una lânga cealalta, la tribuna a II-a.


Ciocnirile au luat sfârsit abia dupa ce jandarmii au intervenit cu gaze lacrimogene, din pricina carora unul dintre suporterii Universitatii a fost transportat la spitalul din Ploiesti.


Pentru a fi siguri ca ostilitatile nu vor continua, fortele de ordine i-au evacuat din incinta stadionului pe suporterii ploiesteni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII