21.6 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGiulestenii nu uita si nu iarta

Giulestenii nu uita si nu iarta

Acel 1-1 inregistrat in partida de campionat nu a fost uitat inca de jucatorii Rapidului, care, in cadrul conferintei de presa de ieri, au afirmat ca vor sa-si ia revansa in fata Universitatii in partida de astazi.


Entuziasmat dupa victoria clara obtinuta la Galati, Nicolae Grigore a spus ca isi doreste ca echipa sa sa izbuteasca acelasi scor, 7-0, si cu juvetii.


„La Galati a fost o victorie frumoasa pentru noi, dar au fost trei puncte si atât. Acum nu mai conteaza meciul cu Otelul, ne gândim doar la partida cu Universitatea, pentru ca nu am reusit sa-i batem pe teren propriu si ne dorim s-o facem acum“, a spus Grigore.


Spre deosebire de Nicolae Grigore, fundasul Daniel Perja a afirmat ca Rapid nu tinteste un nou scor fluviu in meciul de astazi, considerând ca mai importanta este calificarea si nu diferenta de goluri.


„Putem sa-i batem si cu 1-0. Ne-ar multumi acest rezultat. Importante sunt victoria si calificarea, scorul conteaza mai putin“, a afirmat Perja. „Cupa României este obiectivul cel mai usor de realizat si normal ca ne dorim sa câstigam si anul acesta, tinând cont ca titlul va fi mult mai greu de obtinut. Nu mi-am terminat toate golurile cu Otelul, am mai pastrat câteva si pentru meciul cu Craiova“, a completat Ionut Mazilu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS