26.7 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFacem sport dupa Revelion

Facem sport dupa Revelion

Antonie Solomon a anuntat ca abia la anul se va decide ce echipe vor reprezenta in competitii clubul Primariei Craiova.


Decizia Consiliului Local Craiova de a infiinta un club sportiv a fost salutata de oamenii de sport din Banie care au toate motivele sa spere ca in curând orasul nostru va reveni in prim-plan in ceea ce priveste jocurile sportive. Visul de a avea din nou echipe de handbal, volei sau baschet care sa se lupte pentru suprematie in România a prins contur. Pâna sa vedem insa sportivii din Banie luptând in arenele primelor ligi va mai trece insa ceva vreme, in conditiile in care nu a fost pusa la punct structura Sport Club Municipal Craiova si nici nu se stie ce echipe vor lupta sub aceasta titulatura.


Contactat telefonic, pentru a afla detalii privind nou-infiintatul club, primarul Antonie Solomon, cel care a mosit aceasta initiativa, a declarat: „Nu s-a stabilit nimic concret. Exista doua variante, una sa preluam echipele Clubului Sportiv Universitatea Craiova, iar cealalta sa infiintam noi alte echipe. Nu ma puneti sa spun ce varianta va fi aleasa pentru ca nu eu decid. Se va discuta problema si se va lua o decizie abia dupa Revelion“, a anuntat edilul-sef al Baniei, aflat cu treburi importante prin Bucuresti.


Pavel Badea astepta o decizie inteleapta


Nici presedintele executiv al Clubului Sportiv Universitatea, Pavel Badea, nu a reusit sa dea mai multe detalii, acesta spunând doar ca asteapta cu interes decizia pe care o va lua Consiliul Local Craiova. „Am avut niste discutii preliminarii, dar a ramas sa ne asezam la masa de discutii abia dupa ce primaria va numi structura acestui club, adica va stabili oamenii din cadrul institutiei care vor raspunde de activitatea in club. Nu ne deranjeaza faptul ca primarul Solomon a anuntat ca se va lua o decizie abia dupa Revelion, pentru ca in acest an avem bani sa ducem la capat competitiile in care ne-am angrenat“, a spus Badea. Acesta a comentat si varianta expusa de primarul Solomon, privind infiintarea unor echipe noi la Sport Club Municipal Craiova: „Nu cred ca ar fi o solutie pentru Craiova. Noul club nu va avea istoric si nici minumul necesar pentru a-si desfasura activitatea. In plus, nu inteleg rostul organizarii unor structuri paralele. Ce sa facem, sa ne batem intre noi?“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU