21.6 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFC Caracal, eliminata in prelungiri

FC Caracal, eliminata in prelungiri

Prima echipa calificata in sferturile de finala ale Cupei României a fost FC Arges, care a dispus cu 2-0 de UTA Arad. Golurile pitestenilor au fost marcate de Chita ’26 si Bazzi ’76. Trebuie amintit ca, in minutul 40, Bilasco a ratat un penalti pentru echipa lui Dorinel Munteanu.


Aproape de o surpriza a fost insa FC Caracal, care a fost eliminata in prelungiri de FC National. Dupa cele 90 de minute de joc scorul a fost 2-2. „Bancarul“ Panc a deschis scorul in minutul 45, insa dupa pauza (minutul 65) Boroiban a egalat pentru FC Caracal cu un lob de efect peste portarul Stanev. Bucuria oltenilor n-a durat decât pâna in minutul 67, când Panc a transformat penaltiul obtinut de Claudiu Dragan, dupa un fault in careu comis de Vodita. In minutul 77, FC Caracal a inceput sa spere din nou. Panc l-a faultat in careu pe Sergiu Popescu, iar Boroiban l-a invins pentru a doua oara pe Stanev. In minutul 88, „bancarul“ Liviu Rusu a fost eliminat pentru doua „galbene“, insa trupa lui Eftimie Iordan, desi a dus meciul in prelungiri, nu a reusit sa profite de avantajul omului in plus pe teren, primind lovitura de gratie in minutul 105, când Lincar a profitat de o bâlbâiala in careul lui FC Caracal si a marcat golul calificarii.


Cu cinci minute inainte de expirarea timpului regulamentar, arbitrul Victor Berbecaru a oprit meciul, deoarece pe suprafata de joc a intrat un câine, iar jucatorii s-au chinuit câteva minute sa scoata patrupedul in afara terenului.


FC Caracal a evoluat in formula: T. Lung – Savulescu, Al. Negrila, Vodita, Filip – S. Popescu, Pasare, Nauiu (’58, Schintee), Al. Stanciu (‘115, Vlasceanu) – Boroiban, Al. Serban (’33, Gheba).


Meciurile programate astazi


In afara meciului Rapid – Universitatea Craiova, programat sa se dispute la Ploiesti, de la ora 20.45, astazi vor mai avea loc patru partide, toate urmând sa inceapa la ora 13.00. Este vorba de intâlnirile: Poli Iasi – Farul (Galati), Pandurii – Dinamo (Bucuresti, „Lia Manoliu“), Poli Timisoara – CFR Cluj (Hunedoara), Unirea Urziceni – Otelul Galati (Focsani). Mâine se va juca ultima partida programata in cadrul optimilor Cupei României care le va pune fata in fata pe Steaua si Apulum Alba Iulia. Programat initial la Craiova, acest meci a fost mutat, la interventia oficialilor stelisti, in Ghencea. Partida va incepe de la ora 20.45.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS