14.5 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBlake si Nalbandian vor juca la Shanghai

Blake si Nalbandian vor juca la Shanghai

Infrângerea tenismanului american James Blake in turneul Masters Series de la Paris-Bercy, in fata germanului Tommy Haas, din optimile de finala (scor 6-4, 6-2), a adus calificarea argentinianului David Nalbandian pentru „Turneul campionilor“ de la Shanghai, care va incepe pe 12 noiembrie. Nalbandian are din nou sansa, dupa ce anul trecut a câstigat Masters-ul din metropola chineza fiind acceptat, desi era al 9-lea in ATP, din cauza neparticiparii lui Roger Federer.


Si James Blake a avut noroc, el obtinând ultimul bilet pentru finala circuitului Masters Series, de la Shanghai, dupa ce germanul Tommy Haas a abandonat in semifinalele competitiei de la Bercy, in fata slovacului Dominik Hrbaty. Haas, care trebuia sa câstige turneul de la Paris (2,08 milioane de euro), ultima etapa a circuitului Masters Series, a abandonat in fata lui Hrbaty, când slovacul conducea cu 6-4, 1-0.


Pentru turneul de la Shanghai (12-19 noiembrie) s-au calificat elvetianul Roger Federer, spaniolul Rafael Nadal, croatul Ivan Ljubicic, argentinianul David Nalbandian, rusul Nikolai Davidenko, americanul Andy Roddick, spaniolul Tommy Robredo si americanul James Blake.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU