21.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Militarii“ vor sa razbune esecul de la Motru

„Militarii“ vor sa razbune esecul de la Motru

In esalonul trei sunt programate astazi, de la ora 14.00, meciurile din cadrul etapei a 14-a. In seria a 4-a, Armata Craiova intâlneste, in Valea Rosie, pe EMC Rovinari, „militarii“ fiind decisi sa-si treaca in cont cele trei puncte, dupa ce etapa trecuta, la Motru, au acuzat arbitrajul pentru esecul in fata „minerilor“. Dupa remiza de la Combinat cu Chimia, Gaz Metan Podari are ocazia astazi sa obtina o victorie care sa-i aduca o iarna linistita, adversara, Unirea Costesti, fiind una dintre codasele seriei. In schimb, „chimistii“ vor avea parte de un meci mult mai greu mâine la Rosiori, cu vecina de clasament Rova, o echipa aflata, de asemenea, in „foame“ de puncte.


Un joc interesant se va disputa si pe stadionul „Parc“ din Bals, gazdele de la Oltul Slatina primind vizita celor de la Alro Slatina, o echipa cu pretentii. Elevii lui Aristica Cioaba si Alin Trica sunt insa in mare forma dupa succesul din runda trecuta, 3-0 cu Rova Rosiori, si si-au propus sa le arate slatinenilor ca sunt mai buni. „Am luat locul celor de la Oltul si am format la Bals o echipa buna. Nu avem gânduri mari in acest sezon, ci doar sa facem meciuri cât mai bune si sa ne mentinem in Liga a III-a. Iar când reusim sa invingem echipe cu pretentii si cu mult mai multi bani atunci suntem cu adevarat multumiti“, a precizat secundul Alin Trica.


Iata programul complet al etapei a 14-a: Oltul Slatina – Alro Slatina, Armata Craiova – EMC Rovinari, Minerul Uricani – CS Vulcan, Petrolul Ticleni – Dunarea Calafat, Gaz Metan Podari – Unirea Costesti. Partidele CS Alexandria – Severnav Severin si Rova Rosiori – Chimia Craiova se vor disputa mâine, de la ora 11.00. Meciurile Minerul Mehedinti – Minerul Motru si Minerul Matasari – Progresul Corabia sunt programate sa se joace pe 14 noiembrie, in timp ce partidele Severnav Severin – Minerul Mehedinti si EMC Rovinari – Minerul Matasari, restante din cadrul etapei a 13-a, au fost amânate pentru 7 noiembrie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS