12 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSteaua ataca fieful „galacticilor“

Steaua ataca fieful „galacticilor“

Daca va pierde meciul cu Real Madrid, campioana României isi va risipi sansele de calificare in faza optimilor Ligii Campionilor.


Celebra arena „Santiago Bernabeu“ va gazdui in aceasta seara partida dintre Real Madrid si Steaua, care se disputa la doua saptamâni dupa ce „galacticii“ au câstigat intr-o maniera categorica in Ghencea, cu 4-1.


Daca va pierde acest meci, campioana României isi va risipi sansele de calificare in faza optimilor Ligii Campionilor. Un succes al Stelei la Madrid, care s-o mentina in lupta pentru optimi, este foarte putin probabil, elevii lui Cosmin Olaroiu gândindu-se mai mult la ocuparea locului al treilea in ierarhia grupei, care sa le permita sa joace in fazele superioare ale Cupei UEFA. Pentru trupa lui Cappelo, o victorie in fata românilor ar insemna un pas mare spre optimile Ligii Campionilor, „galacticii“ fiind hotarâti sa-si continue cursa europeana.


Multi accidentati in lotul Stelei


In lotul Stelei deplasat in capitala Spaniei nu au fost inclusi jucatorii Mirel Radoi, Victoras Iacob, Vasilica Cristocea si Klemi Saban, toti accidentati. Radoi a fost operat de menisc si este indisponibil de trei luni si jumatate, Iacob a fost operat de menisc si ligamente si nu a mai jucat de trei luni, Cristocea a suferit o ruptura musculara in luna septembrie, iar Klemi Saban a suferit o intindere la partida cu Forex Brasov, din 16-imile Cupei României. Din lot face parte insa fundasul Mihai Nesu, care nu a jucat in ultima perioada, dupa ce i-au fost afectate ligamentele genunchiului stâng la meciul cu Poli Iasi de pe 1 octombrie.


Tehnicianul stelist a mentionat ca „ros-albastrii“ au nevoie de multa sansa pentru a reusi sa compenseze diferenta de valoare ce ii desparte de Real Madrid.


„Jucatorii mei trebuie sa aiba curaj si mai mult echilibru la Madrid. Cred in echipa mea, desi e diferenta din toate punctele de vedere intre noi si Real Madrid“, a opinat Olaroiu.


Ronaldo ar putea fi titular


Mijlocasul englez al „galacticilor“, David Beckham, s-a antrenat normal luni si marti dupa ce a ratat meciurile cu Ecija Balompie, din Cupa Spaniei, si cu Gimnastic Tarragona, din campionat, din cauza unei contracturi musculare, fiind recuperat complet. Fundasul Fabio Cannavaro si mijlocasul Guti s-au antrenat si ei, fiind recuperati dupa problemele pe care le-au acuzat la meciul cu Gimnastic Tarragona.


Potrivit presei iberice, atacantul brazilian Ronaldo va fi titular la Real Madrid in meciul cu Steaua. Cotidianul Marca a scris ca antrenorul Fabio Capello a decis sa-i ridice „pedeapsa“ lui Ronaldo de la meciul cu Gimnastic Tarragona, când l-a obligat pe atacant sa se antreneze 45 de minute, pentru ca apoi sa nu-l introduca in teren.


„Real Madrid are un program incarcat, iar Capello se gândeste sa continue sistemul de rotatie. Van Nistelrooy a jucat tot meciul cu Gimnastic si ar putea sa-i lase locul lui Ronaldo, care va da astfel un examen important in fata publicului de pe Santiago Bernabeu, in meciul cu Steaua“, a scris Marca.


Liga Campionilor, faza grupelor


In runda a patra a fazei grupelor Ligii Campionilor se vor disputa astazi urmatoarele partide: Grupa E: Real Madrid (Spania) – Steaua Bucuresti (România), Olympique Lyon (Franta) – Dinamo Kiev (Ucraina); Grupa F: Benfica Lisabona (Portugalia) – Celtic Glasgow (Scotia), FC Copenhaga (Danemarca) – Manchester United (Anglia); Grupa G: Arsenal Londra (Anglia) – TSKA Moscova (Rusia), SV Hamburg (Germania) – FC Porto (Portugalia); Grupa H: AEK Atena (Grecia) – OSC Lille (Franta), AC Milan (Italia) – Anderlecht Bruxelles (Belgia).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU