13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportO noua victorie pentru Cottbus

O noua victorie pentru Cottbus

Energie Cottbus, formatia la care evolueaza românii Vlad Munteanu si Sergiu Radu, a obtinut o noua victorie in Bundesliga, 2-0 pe teren propriu cu Hertha Berlin, in etapa a 9-a a campionatului. Ambele goluri ale gazdelor au fost marcate in repriza a doua de Gunkel (’66) si Shao (’83). La gazde, Vlad Munteanu a fost titular si a ratat o lovitura de la 11 metri in minutul 20, mijlocasul român fiind inlocuit in minutul 81 cu Baumgart. Sergiu Radu a fost si el in formatia de start a lui Cottbus si a parasit terenul in minutul 89, când i-a luat locul Kuntzel. In urma acestui succes, Energie Cottbus ocupa locul al patrulea in clasament, cu 14 puncte.


Intr-o alta partida, Bayer Leverkusen, viitoarea adversara a lui Dinamo in Cupa UEFA, s-a impus, cu scorul de 2-0, pe terenul formatiei Borussia Moenchengladbach, prin golurile marcate de Babic (’12) si Voronin (’75). Leverkusen are 11 puncte si se afla pe pozitia 12-a in clasamentul Bundesligii.


Campioana din sezonul trecut, Bayern Munchen, a dispus pe „Allianz Arena“, cu 2-0, de Eintracht Frankfurt, gratie golurilor marcate de Makaay (’24) si Van Bommel (’29) si a egalat-o la puncte pe ocupanta locului secund, Schalke 04. Formatia din Gelsenkirchen a jucat aseara la Stuttgart.


Pe prima pozitie a clasamentului se mentine Werder Bremen, cu 19 puncte, invingatoare vineri, cu 6-1, pe terenul gruparii FSV Mainz.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS