13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMonaco pierde si fara Bölöni

Monaco pierde si fara Bölöni

AS Monaco, formatia pe care antrenorul român Ladislau Bölöni a parasit-o in urma cu o saptamâna, si-a continuat seria esecurilor in Ligue 1. Monegascii au reusit, sâmbata seara, contraperformanta de a pierde, cu 1-0, chiar pe terenul ultimei clasate, FC Nantes, in etapa a 11-a, si au devenit „lanterna rosie“. Unicul gol al meciului disputat pe stadionul „La Beaujoire-Louis-Fonteneau“ a fost marcat de atacantul argentinian Julio Rossi, in minutul 27. Monaco a jucat in inferioritate numerica din minutul 43, când mijloacsul ceh Plasil a fost eliminat pentru doua cartonase galbene. La gazde, Claudiu Keseru nu a fost convocat pentru aceasta intâlnire. Monaco a acumulat numai sapte puncte in 11 partide, in timp ce Nantes are noua puncte si a urcat de pe locul 20 pe pozitia 17-a.


Tot sâmbara seara, Lens a invins, cu 1-0, formatia Auxerre, prin golul marcat de fundasul Demont in minutul 73. Atacantul Daniel Niculae a jucat 90 de minute pentru oaspeti si a primit nota 5 din partea cotidianului L’Equipe pentru evolutia sa. Auxerre are 13 puncte si a coborât pe pozitia 14-a in clasament.


Intr-un alt meci, Lorient a dispus, cu 1-0, de echipa lui Florin Bratu, Valenciennes, gratie golului marcat de algerianul Saifi, in minutul 44. Cappone (’24) de la gazde si Chelles (’66) de la oaspeti au fost eliminati. Bratu a fost rezerva si a intrat la Valenciennes in minutul 72, in locul lui Dossevi. In clasament, Valenciennes se afla pe locul 12 cu 14 puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS