13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportInter a câstigat derbiul din Milano

Inter a câstigat derbiul din Milano

Campioana Italiei, Internazionale, a câstigat, sâmbata seara, cu scorul de 4-3, derbiului orasului Milano, disputat cu AC Milan, in etapa a noua din Serie A. La putine ore dupa ce Comitetul Olimpic Italian a refuzat sa reduca penalizarea cu opt puncte a echipei patronate de Silvio Berlusconi, Milan a pierdut cel mai important meci al actualei editii a campionatului si s-a departat la 14 puncte de lidera Inter.


Pe stadionul „San Siro“, in fata a 78.000 de spectatori, Inter a inceput mai bine si a deschis scorul prin argentinianul Hernan Crespo, in minutul 17, sud-americanul reluând cu capul in plasa, dupa ce i-a luat fata lui Jankulovski. Dupa cinci minute, scorul a devenit 2-0, sârbul Stankovic invingându-l pe Dida cu un sut puternic. In minutul 48, atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic a marcat al treilea gol al „nerazzurrilor“, la capatul unui contraatac, aceasta fiind si a treia sa reusita in tricoul Interului. Doua minute mai târziu, olandezul Seedorf a redus din handicap cu un sut deviat, dar diferenta a refacut-o Materazzi in minutul 68, fundasul inscriind pentru 4-1. Internationalul italian a primit dupa gol al doilea cartonas galben si a fost eliminat, deoarece si-a scos tricoul pentru a sarbatori reusita sa. In superioritate numerica, Milan s-a aruncat in atac si a marcat prin Gilardino in minutul 76, iar Kaka a stabilit scorul final, 3-4, in minutul 90. In prelungirile partidei, atacantul Milanului, Oliveira, a fost aproape de egalare, mingea trimisa de el cu capul trecând la câtiva centimetri de bara.


Inter ocupa primul loc cu 21 de puncte, in timp ce Milan se afla pe pozitia a 12-a, cu sapte puncte. Celelalte meciuri ale etapei a noua s-au jucat ieri, dupa inchiderea editiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS