21.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Au facut lucruri urâte“

„Au facut lucruri urâte“

Antrenorul echipei Pandurii a rabufnit la sfârsitul meciului, lasând sa se inteleaga ca s-ar fi incercat „blatuirea“ unor jucatori de-ai sai.


La finalul partidei, antrenorul Eugen Neagoe a rabufnit, acuzându-i voalat pe mai-marii Stiintei ca ar fi incercat sa „umble“ la jucatorii sai. „Sunt niste lucruri care s-au intâmplat inaintea partidei, dar nu vreau sa vorbesc despre ele. Poate vom vorbi alta, data, sunt prea suparat acum. Nu vreau sa le discut acum, sunt niste lucruri foarte urâte, suntem in 2006 si lucrurile acestea nu au voie sa se mai intâmple. Oamenii stiu foarte bine ce au incercat ei sa faca inainte de meci. Sunt niste lucruri urâte care nu se fac la fotbal“, a repetat obsesiv Neagoe, insa s-a ferit sa ofere alte indicii.


Chiar daca, oficial, nimeni nu a spus ce s-a intâmplat, zilele trecute circula un zvon prin Târgu Jiu, conform caruia un jucator al gorjenilor ar fi fost sunat de cineva din anturajul Universitatii Craiova. „Pandurul“ a anuntat insa conducerea clubului, care a atras in mod subtil atentia propriilor jucatori sa evite greselile decisive.


Mai mult, Neagoe a iesit in presa cu declaratii in care atentiona ca-l va lasa pe jos pe cel care va gresi precum Panc in meciul FC National – Universitatea Craiova (scor 1-2), când „bancarul“ i-a facut cadou mingea lui Baird, australianul inscriind primul gol al Stiintei.


Referindu-se la meci, antrenorul „pandurilor“ a spus: „Am jucat bine tactic. Din pacate, nu am reusit sa câstigam. Imi doream foarte mult victoria. Nici nu am jucat ceea ce am jucat in ultimele partide. Sunt putin suparat pentru ca nu am reusit sa obtinem victoria, dar pâna la urma a fost bine ca nu am pierdut“. Acesta a comentat si faza primului gol, când un suporter din tribuna a fluierat, toti jucatorii s-au oprit, iar Baird a luat mingea de unul singur si a marcat, spunând: „Asa ceva nu am vazut nici la judet“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII