20.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSchalke si Dortmund au pierdut

Schalke si Dortmund au pierdut

Schalke 04 si Borussia Dortmund au fost eliminate, marti seara, in turul al doilea al Cupei Germaniei, de echipe mai slab cotate. Schalke a pierdut, cu 4-2, dupa prelungiri, pe terenul formatiei FC Köln, ocupanta locului al cincilea in divizia a doua. Sustinute de 50.000 de suporteri, gazdele au condus la pauza cu 2-0, in urma autogolului lui Rodriguez (’34) si a reusitei lui Novakovic (’36). In repriza a doua, Schalke si-a revenit si a reusit sa egaleze, pentru formatia din Gelsenkirchen inscriind Lovenkrands (’55) si Rodriguez (’76). In prelungiri, elevii lui Slomka, ramasi in inferioritate dupa eliminarea lui Bajramovic (’69), nu au mai reusit sa faca fata celor de la Köln, care au punctat de doua ori, prin Broich (’98) si Chihi (‘111). Schalke a fost eliminata si din Cupa UEFA, iar singurul obiectiv pentru „alb-albastri“ ramâne acum titlul de campioana a Germaniei.


Borussia Dortmund a parasit Cupa Germaniei dupa ce a fost invinsa, pe teren propriu, cu 1-0, de Hanovra, echipa clasata pe penultimul loc in Bundesliga. Unicul gol al meciului a fost inscris de Hashemian, in minutul 86. Borussia a evoluat cu un jucator mai putin din minutul 49, când a fost eliminat Weidenfeller.


Alte rezultate din turul al doilea al Cupei Germaniei: SV Babelsberg – VfB Stuttgart 2-4, VfL Bochum – Karlsruher 3-2, VfL Wolfsburg – SC Freiburg 1-0, FK Pirmasens – Unterhaching 0-3, VfB Lübeck – Wacker Burghausen 4-5 (dupa penaltiuri), FC Saarbrücken – Greuther Fürth 0-2. Aseara s-au jucat alte opt partide in aceasta faza a competitiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS