22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Mititelu vrea sa fie bagat in seama“

„Mititelu vrea sa fie bagat in seama“

Derbiul Olteniei nu avea cum sa nu fie prefatat de un scandal intre oficiali. Cei din Banie l-au acuzat pe Marin Condescu (foto) ca vrea raul Craiovei, iar presedintele echipei Pandurii a reactionat: „Noi am fost de acord sa amânam meciul cu Universitatea Craiova pentru sâmbata la ora 14.00 sau 15.00, când doreau dânsii, in functie si de Telesport. Am fost refuzati, ni s-a spus ca sâmbata numai la ora 12.00 sau duminica, dar nu am fost noi de acord. Din punctul nostru de vedere terenul de la Caracal nu rezista la doua meciuri oficiale. Tot ce se scrie ca noi n-am fi dorit sa acordam Universitatii Craiova posibilitatea sa joace sâmbata este o minciuna. Ce influenta sa aiba Pandurii Târgu Jiu asupra celor care au votat in Comitetul de Urgenta al LPF prin vot secret? Numai mintea unui om ofticat si care face spume poate gândi asa ceva. Echipele care au votat au vazut disponibilitatea noastra si modul obtuz in care cei din conducerea Craiovei privesc fenomenul fotbalistic“.


„Doresc Universitatii Craiova sa ramâna in Liga I si, daca poate sa atinga gloria de altadata, cu atât mai bine. Meciul cu Universitatea este ca oricare altul, cu o echipa care este sub noi si nu are nici un rost sa ne punem ambitii sau sa gândim razbunare mai ales impotriva Craiovei. Daca asociem Universitatea Craiova cu numele lui Adrian Mititelu facem o blasfemie. Cei care au contribuit la marirea acestei echipe ne-ar blestema pe toti. Mititelu vrea si el sa fie bagat in seama. Când vrei sa te ia lumea in seama, dai in oameni puternici. A dat in Steaua, in Dinamo, in Borcea, Gigi Becali, iar pentru lumea sindicala crede ca lovind in Condescu il baga si pe el lumea in seama“, a adaugat presedintele echipei Pandurii.


„Pandurii are 25.000 de patroni“


Revenirea echipei Pandurii Târgu Jiu in Liga I pe criterii administrative, contestata de Mititelu, este o hotarâre regulamentara in opinia lui Condescu. „Cunostintele lui Mititelu foarte largi il impiedica sa treaca dincolo de zona limitrofa a Craiovei. Sunt multe campionate care au adoptat aceasta politica legata de echipe retrogradate pe criterii financiare, iar lucrurile din 2007 se vor pune si mai acut, cei care nu vor demonstra ca au finantare pe urmatoarele 18 luni nu vor mai primi licenta. Pandurii nu a influentat regulamentele FRF, iar prin rezultatele din acest campionat a demonstrat ca si anul trecut a jucat numai pe teren si avea dreptul sa ramâna in prima liga. Este drept, fotbalistic am retrogradat, dar am fost invitati sa jucam in Liga I si pâna acum ne-am facut datoria cu cinste. Pandurii Târgu Jiu este echipa minerilor. Este singura echipa muncitoreasca din România, având in vedere ca toate celelalte echipe au patroni. Patronii la Pandurii Târgu Jiu sunt cei 25.000 de salariati care cotizeaza sau, putem sa vorbim si altfel, Pandurii este singura echipa cu 25.000 de patroni, de aceea are si prezent, are si viitor“, a replicat Condescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

9 COMENTARII