13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportLucescu, invins din nou

Lucescu, invins din nou

Echipa antrenata de tehnicianul român are un singur punct dupa trei etape si ocupa ultimul loc in clasamentul Grupei D.


Sahtior Donetk, echipa ucraineana antrenata de Mircea Lucescu, a suferit a doua infrângere din actuala editie a Ligii Campionilor, pierzând, miercuri seara, cu 2-0, la Valencia. Ambele goluri ale „liliecilor“ au fost inscrise de atacantul David Villa in minutele 31 si 45.


In prima repriza, defensiva ucrainenilor a fost depasita de multe ori de mijlocasii si atacantii gazdelor. Primul gol a venit in urma unei erori a lui Leonardo, iar a doua reusita a lui Villa dupa o greseala a portarului Pletikosa.


In repriza secunda, Sahtior nu a fost capabila sa strapunga defensiva gazdelor si s-a axat pe suturi de la distanta, cele mai bune apartinând lui Timosciuk si Matuzalem. Cea mai mare ocazie a ratat-o insa Brandao, bine servit de Marica. Villa a fost la un pas de hat-trick, dar lobul sau a fost respins de Pletikosa. In minutul 76, „minerii“ au ramas in zece jucatori dupa eliminarea lui Sviderski pentru doua cartonase galbene.


La oaspeti, Ciprian Marica si Razvan Rat au evoluat pe toata durata meciului si nici unul nu s-a remarcat. Sahtior ramâne cu un singur punct si ocupa ultimul loc in clasamentul Grupei D.


Lucescu: „Sansele noastre sunt minime“


La finalul partidei de la Valencia, Mircea Lucescu a opinat ca echipa „liliecilor“ a fost superioara formatiei Sahtior Donetk. Tehnicianul român a adaugat ca sansele formatiei ucrainene de a accede in fata urmatoare a competitiei au scazut semnificativ in urma infrângerii de pe stadionul „Mestalla“.


„Valencia este o echipa cu multa experienta si a demonstrat acest lucru in timpul meciului. A jucat mai bine decât noi, nu a facut nici o greseala si a stiut sa profite de erorile noastre. In plus, parea sa ne fie teama de rivalii nostri si acest lucru ne-a costat primul gol. Am jucat impotriva unui rival care ne-a fost superior si care a avut mingea in puterea sa. Sahtiorul cu care sunt obisnuit nu s-a vazut. Este clar ca sansele noastre s-au redus semnificativ, astfel ca acum ne-a ramas sa ne concentram pentru locul trei si Cupa UEFA“, a spus Mircea Lucescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS