25.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBaia Mare si Bistrita, pe lista neagra

Baia Mare si Bistrita, pe lista neagra

Fiul fostului international Nicolae Negrila, Alex, spune ca la FC Caracal este constituit un nucleu de tineri dornici de promovare.


– Daca nu gresesc, tu si Tibi Lung sunteti printre cei mai „batrâni“ jucatori ai FC Caracal, o echipa tânara…


– Da, cam asta-i situatia de la Caracal in privinta lotului actual.


– Si tânara echipa se afla pe podium. Cum iti explici?


– Simplu: am muncit mult. Si nu spun o noutate, prin multa munca se obtin si rezultate. S-a reusit alcatuirea unui nucleu, inchegat, cum se spune, si am ajuns, pâna la urma, acolo unde ne-am propus. Dupa aceste 11 etape, suntem la doar trei puncte de liderul seriei, Universitatea Cluj.


– Va gânditi la promovarea in Liga I?


– De ce nu? Daca se poate, de ce nu! Campionatul este insa lung, mai sunt multe meciuri pâna la deznodamântul final.


„Tributul tineretii si-a spus cuvântul“


– Echipa voastra a avut evolutii oscilante, multe meciuri bune, dar si unele pierdute in conditii de greseli individuale impardonabile, cum se spune. Asta se explica prin tributul tineretii?


– Poate sa fie si asta o explicatie, ar fi logica. Unii jucatori tineri nu au experienta, ceea ce s-a vazut in câteva partide.


– Te-ai consacrat, in ultima perioada, pe postul de libero. Aici vei ramâne?


– Sa zicem ca m-am consacrat pe acest post… Eu am mai jucat libero, iar de câteva etape, de când Militaru s-a accidentat, am evoluat numai in acest post. Nu stiu ce se va intâmpla mai departe, atunci când va reveni in teren Militaru. Doar antrenorul nostru ar putea oferi un raspuns, eu nu stiu… Daca insa antrenorul va considera sa ramân pe postul de libero, nu am decât sa-l ascult.


– Meciul de sâmbata, la Baia Mare, cu „lanterna rosie“ a seriei, pare unul usor…


– Nici un meci nu este usor. Se intelege, noi mergem la Baia Mare pentru a câstiga. Sper sa revenim din aceasta deplasare cu trei puncte.


– Iar marti, saptamâna viitoare, un meci pentru optimile Cupei României. Eliminati pe Gloria Bistrita?


– De ce nu? Intilnirea din 16-imile Cupei cu Gloria, o s-o jucam, din câte am inteles, acasa, asa ca daca putem o sa-i eliminam pe bistriteni!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS