14 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Universitatea a meritat sa câstige“

„Universitatea a meritat sa câstige“

Selectionerul nationalei de tineret a vorbit deschis despre partida de la Caracal si despre viitoarele confruntari ale Universitatii, crezând totodata in sansa alb-albastrilor.


Prezent pe stadionul „Parc“ din Caracal, pentru a urmari tinerele talente ale Stiintei, Emil Sandoi (foto) nu s-a declarat impresionat de evolutia juvetilor in partida cu Ceahlaul, dar a apreciat ambitia si puterea de lupta a alb-albastrilor, considerând rezultatul final drept unul just. „Emi“ a afirmat insa ca urmatoarele intâlniri ale Universitatii vor fi foarte grele, fapt care l-a determinat sa-i recomande lui Fane Stoica sa se orienteze mai mult spre campionat, decât spre Cupa României.


– Cum ti s-a parut partida? Esti multumit de ce ai vazut?


– A fost un meci echilibrat, in care ambele echipe si-au dorit foarte mult sa câstige, dar pâna la urma zic ca, datorita dorintei, ambitiei pe care au avut-o fotbalistii craioveni, Universitatea a meritat sa câstige.


– O prima repriza destul de slaba…


– Da, a fost o repriza incâlcita, decât pe final, in ultimele doua-trei minute, au aparut doua ocazii. In partea secunda, cu mai mult nerv, au aparut mai multe ocazii de poarta. Pentru Universitatea este a doua victorie consecutiva si trei puncte mari in lupta pentru evitarea retrogradarii.


– A trecut meciul de campionat, urmeaza cel de Cupa cu Ceahlaul. Crezi ca lucrurile vor sta altfel, tinând cont de faptul ca echipele s-au „cunoscut“?


– Ma rog, nu stiu câta importanta vor acorda cele doua grupari meciului de Cupa, pentru ca au o situatie nu prea placuta in clasament. Este un campionat lung si când mai ai o competitie in plus este destul de greu sa faci fata. Nu stiu in ce masura loturile celor doua echipe le permit sa participe pe cele doua „fronturi“, deci nu stiu cum vor aborda aceasta competitie.


– Ai venit sa urmaresti tinerii de pe teren, te-a impresionat cineva?


– Bine… nu a fost un joc prea placut ochiului. In ceea ce ma priveste, jucatorii pe care ii am in vedere au avut o evolutie buna, dar o sa-i urmaresc permanent. Nu vreau sa fac vreo remarca, pentru ca nu vreau sa-i demoralizez pe cei care au avut o prestatie mai slaba.


– Universitatea va juca sâmbata cu FC National, apoi cu Pandurii. Cunosti atât lotul gorjenilor, cât si pe cel al Universitatii, care crezi ca va fi deznodamântul partidei?


– Va fi o disputa echilibrata, cum sunt toate aceste partide in care joaca echipe de la locul sapte-opt in jos. Si Pandurii Târgu Jiu, fata de campionatul trecut, au o echipa mult mai puternica, pentru ca au mai cumparat jucatori de valoare. Tinând cont ca Universitatea joaca la Caracal si este obisnuita cu stadionul, in plus va avea si publicul de partea sa, cred ca este favorita in ceea ce priveste câstigarea celor trei puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS